W opłaconej aukcji nie ma miejsca dostawy InPost? nie można wydrukować etykiety. Co teraz?

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Wysłać samodzielnie, tylko paczkomat InPost albo Allegro One box możesz wysłać przez Allegro.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
To mogę zrobić zawsze, ale sprzedający miał opcję Smart więc nie ponosił kosztów wysyłki. Nie chcę ich ponosić także i ja

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Jenek1 Na Lokalnie nie masz żadnego zamówienia. Czy na pewno chodzi o konto, z którego piszesz? 🙂
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Nie wiem dlaczego pytanie pojawiło w sekcji Allegro Lokalne. Sprzedaż dotyczy klasycznych aukcji Allegro
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Jenek1 bo musisz założyć konto na https://manager.paczkomaty.pl połączyć z allegro, doładować, zakładka allegro, import i nadajesz, smarty za 0 zł lub płatne w cenie allegro 🙂
Κώστας

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Mam konto na inPoscie, problem w tym że nie importują się dane do przygotowania przesyłki. W podsumowaniu zakupu kupującego (kupił kilka sztuk) nie ma żadnego sposobu dostawy.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Jenek1 Wskaż proszę numer zamówienia, o które chodzi.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
To było 6 aukcji, to jednak nich
Numer oferty 14659632114

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Jenek1 w tym zamówieniu kupująca wybrała ustalenie kosztów dostawy ze sprzedającym. Taka możliwość pojawiła się, ponieważ najprawdopodobniej w ustawieniu dostaw masz zaznaczoną opcję "kupujący może wpisać własny koszt dostawy".
Zwróciłam też uwagę, że masz zaznaczone, że w jednej przesyłce zmieści się tylko jedna sztuka, a za każdą kolejną kupujący płacą 10,95 zł (czyli np. ta kupująca miałaby otrzymać 6 przesyłek), jeśli chcesz to zmienić to zrobisz to również w Ustawieniach dostawy.
W przypadku tego zamówienia powinniście wspólnie ustalić metodę dostawy, a przesyłkę możesz nadać w Managerze przesyłek InPost, ale nie po stawkach Allegro, więc warto najpierw upewnić się jaki to będzie koszt dostawy.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Super, dziękuję