Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wysłać samodzielnie, tylko paczkomat InPost albo Allegro One box możesz wysłać przez Allegro.
To mogę zrobić zawsze, ale sprzedający miał opcję Smart więc nie ponosił kosztów wysyłki. Nie chcę ich ponosić także i ja
@Jenek1 Na Lokalnie nie masz żadnego zamówienia. Czy na pewno chodzi o konto, z którego piszesz? 🙂
Nie wiem dlaczego pytanie pojawiło w sekcji Allegro Lokalne. Sprzedaż dotyczy klasycznych aukcji Allegro
@Jenek1 bo musisz założyć konto na https://manager.paczkomaty.pl połączyć z allegro, doładować, zakładka allegro, import i nadajesz, smarty za 0 zł lub płatne w cenie allegro 🙂
Mam konto na inPoscie, problem w tym że nie importują się dane do przygotowania przesyłki. W podsumowaniu zakupu kupującego (kupił kilka sztuk) nie ma żadnego sposobu dostawy.
@Jenek1 Wskaż proszę numer zamówienia, o które chodzi.
To było 6 aukcji, to jednak nich
Numer oferty 14659632114
@Jenek1 w tym zamówieniu kupująca wybrała ustalenie kosztów dostawy ze sprzedającym. Taka możliwość pojawiła się, ponieważ najprawdopodobniej w ustawieniu dostaw masz zaznaczoną opcję "kupujący może wpisać własny koszt dostawy".
Zwróciłam też uwagę, że masz zaznaczone, że w jednej przesyłce zmieści się tylko jedna sztuka, a za każdą kolejną kupujący płacą 10,95 zł (czyli np. ta kupująca miałaby otrzymać 6 przesyłek), jeśli chcesz to zmienić to zrobisz to również w Ustawieniach dostawy.
W przypadku tego zamówienia powinniście wspólnie ustalić metodę dostawy, a przesyłkę możesz nadać w Managerze przesyłek InPost, ale nie po stawkach Allegro, więc warto najpierw upewnić się jaki to będzie koszt dostawy.
Super, dziękuję