Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Usunąłem wszystkie warianty w ustawieniach wileowariantowości i od kilku godzin dalej widać warianty.. -,- to już jest przegięcie. Proszę o pomoc
Link do oferty: https://allegro.pl/oferta/koszulka-piwna-meska-piwo-prezent-dla-piwosza-xxl-14657619384?context=1b30...
@adriansam3 W kategorii, której dotyczy zgłoszenie obowiązują warianty produktowe, czyli tworzone na podstawie katalogu produktów. Zatem nie będziesz miał możliwości ich samodzielnej edycji, czy dobrze rozumiem, że nie chcesz, aby jakiekolwiek warianty były wyświetlane dla wskazanej oferty?
@w_kiwiOtóż nie, ja tego pragnę, ale od kilku dni się męczę z wami i tymi wariantami bo się źle wyświetlają jak wejdzie Pani na rozmiar S to można zauważyć, że np. nie ma rozmiaru S dla jednej z koszulek, nie wiadomo dlaczego.. Skoro od kilku dni nie potraficie tego naprawić tej wielowariantowości gdzie parametry i wszystko jest dokładnie takie samo, to postanowiłem, że usunę wszystkie warianty i na nowo je ustawię, ale widzę, że ten problem nie chce mnie opuścić, prześladuje i wchodzi mi w psychikę.. ja już nie wiem dlaczego ja tak bardzo pragnę sprzedaży na tym allegro bo już by się każdy poddał. Proszę mi chociaż wytłumaczyć jak stworzyć oferty by koszulki się normalnie wyświetlały i nie rozjeżdżały rozmiary i wszystko, już naprawdę wolę usunąć wszystkie oferty i powoli stworzyć je na nowo bo już mam tego dosyć, głowa mnie już boli i zaraz pojadę na oddział psychiatryczny : > Pozdrawiam
@adriansam3 Podaj mi proszę numery wszystkich ofert, które powinny być połączone ze sobą w ofertę wielowariantową. Zgłoszę to do odpowiedniego zespołu. Dodaj również notatkę, która z ofert jest wyświetlana nieprawidłowo i co konkretnie jest nie tak - rozmiar, miniaturka, czy inny parametr.
Nie widać w niektórych rozmiarów są poszarzone
@adriansam3 Dzięki! Przekazałam sprawę do odpowiedniego zespołu. Odpowiedź otrzymasz mailowo w zgłoszeniu 37687733.
@w_kiwiWitam, kiedy dostanę odpowiedź?
@w_kiwinie widać dalej wszystkich designów i niektórych rozmiarów oraz mieszają się np. po wybraniu designu "daft punk" wyświetlają się inne designy, których nie widać w wariantach, a powinny być jako oddzielna miniaturka
Nie dostałem żadnej informacji od działu technicznego proszę o pomoc
@adriansam3 przykro mi, ale konsultacja jeszcze trwa, przypomniałam się po raz kolejny. Muszę poprosić Cię o cierpliwość.