Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Tak więc weryfikacje Allegro finanse robiłem w niedzielę i wpłaciłem im pieniądze przez PayU. Weryfikacje robiłem żeby wypłacić kasę z konta bo sprzedałem coś na Allegro Lokalnie. Nie rozumiem dlaczego nadal jest w trakcie weryfikowania wszystko skoro patrzyłem że w moim banku wpłata przeszła.
Witam czy moglabys sprawdzic co z moim oayu bo czekam dosc dlugo i dalej cisza
Witam. Czy ja również moglabym prosic co z moja weryfikacją? Przelalam poeniadze 19.03. Z góry dziękuję.
@saurica To już 8 dni, nie otrzymałaś żadnej informacji, że dane konta Allegro nie są zgodne z danymi do wypłaty w banku?
Nic, zadej wiadomosci kompletnie nic...
Witam , Proszę Pani ja już 2tydIen próbuje aktywować konto.
Pewnie dane konta Allegro są niezgodne z danymi konta w banku, ale z oczywistych względów Allegro nie przesłało żadnych informacji na ten temat. Czekają, aż sam znajdziesz możliwość odwołania się, a czas to pieniądz 🙂
Ja również proszę o sprawdzenie mojej weryfikacji wypłat.
Możesz zerknąć umnie ? Czekam na weryfikacje peyu
@czaarnulkaa21 Weryfikacja wciąż trwa, kiedy ją rozpoczęłaś?
Już z pomocą czatu udało się przyspieszyć weryfikacje
Proszę również o sprawdzenie, przelew weryfikacyjny wykonany wczoraj i pieniążki na konto też już zostały zwrócone
@_HolaOla_ Proszę również o sprawdzenie, przelew weryfikacyjny wykonany wczoraj i pieniążki na konto też już zostały zwrócone
@Pina1622 Weryfikacja trwa 3 dni robocze. Dane osobowe konta Allegro muszą być takie same jak dane konta w banku.
@xyz96 czyli po max 3 dniach będzie można wypłacić środki na konto bankowe? Pierwszy raz coś sprzedaję, czekam aż będzie możliwa wypłata, żeby wysłać przedmiot
@Pina1622 Tak to powinno być, o ile dane zgodne.
@Pina1622 Dane do wypłat zostały zaakceptowane. Widzę też, że zleciłaś już pierwszą wypłatę.
Mam ten sam problem, cały czas mam weryfikacje PayU, można prosić o pomoc?
Tez poproszę o interwencję.
Wisi mi 190 zł i nie mogę wypłacić, a wszystko mam zrobione krok po kroku.
Cześć ja też próbuję zweryfikować swoje konto poprzez payu. Zrobiłem przelew 4 razy na 1zł i 4 razy dostałem zwrot kasy na konto bankowe, a konto dalej w trakcie weryfikacji...