Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Pytanie jak długo potrafi trwać weryfikacja danych firmy ?
Wszystkie formalności są spełnione.
Pozdrawiam
@SklepPanaRobaka Weryfikacja danych do wypłat może potrwać kilka dni roboczych. Jeśli dzisiaj do końca dnia nie otrzymasz informacji w tej sprawie, daj znać.
Dziękuje za odpowiedź na moje zapytanie. Dam znać co wydarzy się dziś do końca dnia.
Pozdrawiam
Witam. Niestety do tej pory nic się nie zmieniło.
@SklepPanaRobaka Dziękuję za informację, skontaktuję się z operatorem i dopytam, na jakim etapie jest weryfikacja.
@SklepPanaRobaka Otrzymałam informację, że aby zakończyć rejestrację, musisz dołączyć kopię dokumentacji, na podstawie której dokonano rejestracji w CRBR (np. statut): https://allegro.pl/registration/business-account/send-documents
Witam serdecznie ?
Dosłaliśmy dokumenty około 7 dni temu, czy mogę prosić o informacje odnośnie weryfikacji ?
Pozdrawiam
@SklepPanaRobaka Otrzymaliśmy od operatora płatności informację, że w CRBR widnieje inne nazwisko niż w KRS oraz na przesłanym dokumencie.
Konieczne jest ujednolicenie danych, żeby weryfikacja mogła się zakończyć pozytywnie.
Pani prezes na początku marca zmieniła stan cywilny - pesel jest taki w krs crbr tylko inne nazwisko- czyli rozumiem że konieczna jest wymiana dowodu ? - masakra
Straszny jest przepływ informacji ze strony Allegro gdyby człowiek sam nie dopytywał na tutejszym portalu to sprawa była by martwa.
@SklepPanaRobaka przepraszam, że musiałeś czekać na naszą odpowiedź. W przypadku tej weryfikacji to operator finansowy prosi o ujednolicenie tych danych, więc tak, niezbędne będzie przedstawienie dowodu osobistego z aktualnym nazwiskiem osoby zarządzającej firmą.
Witam.
Może dosłać akt zawarcia małżeństwa?
@SklepPanaRobaka konsultowaliśmy już Twoją sprawę z operatorem płatności i niestety akt zawarcia małżeństwa nie wystarczy, natomiast jeżeli Pani prezes złoży wniosek o wyrobienie nowego dowodu to możesz przesłać nam potwierdzenie takiego wniosku i to powinno już wystarczyć do weryfikacji.
Witam.
Aktualny dowód osobisty został do Państwa przesłany wczoraj, możemy prosić o weryfikacje ?
Pozdrawiam
@SklepPanaRobaka Już działam i jak tylko dostanę szczegóły dot. Twojej weryfikacji wrócę do Ciebie z informacjami.
Dziękujemy za odpowiedź czekamy na informacje 🙂
Witam.
Czy mamy jakieś informacje ?
Czy mogę prosić o odpowiedź na pytanie poniżej ?
Problem ciągle nie jest rozwiązany
"Pani prezes na początku marca zmieniła stan cywilny - pesel jest taki w krs crbr tylko inne nazwisko- czyli rozumiem że konieczna jest wymiana dowodu ? - masakra
Straszny jest przepływ informacji ze strony Allegro gdyby człowiek sam nie dopytywał na tutejszym portalu to sprawa była by martwa."
Niestety u nas to samo - proces trwa już od 1 kwietnia i końca nie widać.
@SklepPanaRobaka przepraszam, że czekałeś na odpowiedź!
Otrzymaliśmy odpowiedź, że konieczna będzie korekta w KRS, ponieważ nastąpiła zmiana nazwiska. W celu przyspieszenia weryfikacji, możesz przesłać potwierdzenie złożenia wniosku do KRS o zmianę danych na adres spolecznosc@allegro.pl, przekażę ją od razu, żeby nie czekać na wprowadzenie zmian.
Witam.
Wysłane na Państwa e mail.
Pozdrawiam