Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej dostałam wiadomość:
Pamiętaj, możesz już wystawiać oferty, ale nie możesz jeszcze wypłacać środków ze sprzedaży. Aby móc wypłacać środki ze sprzedaży, prześlij wymagane dokumenty. Jednak jak wchodzę w niebieski link wyskakuje mi że konto jest weryfikowane, nie ma żadnego miejsca na przesłanie dokumentów itd, co z tym zrobić ? (dodam że weryfikacja trwa już 8 dzień)
@Well4You Sprawdzimy status weryfikacji Twojego konta do wypłat, więc poproszę Cię o cierpliwość. Wrócę do Ciebie z informacjami, gdy tylko dostanę odpowiedź w Twojej sprawie.
A ile mniej więcej to potrwa plus kiedy odblokują mi sie oferty dla nowych kont w centrum znizek?
@Well4You Ze szczegółami wrócę najwcześniej jutro, a zniżki powinni być aktywne po dwóch dniach roboczych od aktywacji konta.
@_HolaOla_ To jeszcze jedno pytanie, mogę mieć powiązany osobisty rachunek bankowy zamiast firmowego?
Nie ma obowiązku posiadania konta firmowego, ważne żeby dane konta bankowego i konta Allegro się zgadzały.
To nowe konto ? Czy masz możliwość weryfikacji przelewem ?
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Nowe konto, przelew już wykonałam. Dzisiaj dostałam informację, że, że wypłaty z PayU są już aktywowane, ale przelewy24 nadal weryfikują, co gorsze nie mam nadal aktywnych zniżek 😞 10 dzień
@Well4You Według moich informacji wypłaty przez Przelewy24 również są już aktywne na Twoim koncie, ale wyjaśniam dla Ciebie jeszcze kwestię zniżek.
@Well4You Przepraszam, że trwało to tak długo, ale dostałam potwierdzenie, że zniżki są już aktywne na Twoim koncie.