Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, Od miesiąca nie mogę się doczekać weryfikacji konta. W czym Jest problem ? Korespondencja mailowa była, wszystkie dane potrzebne były wysyłane x razy. Pieniądze zamrożone są na koncie allegro, każą państwo płacić faktury a nie można wypłacić pieniędzy... To tak działać nie powinno!
A co na to operator płatności?
Operator ? Nie jest nam znane by był z nim jakiś problem. Problemem jest wymaganie ciągle to nowych dokumentów, wyciąg akcjonariuszy, wyciąg z KRS wszysto wysłąme teraz kolejny raz chcą wyciąg akcjonariuszy z podpisem notarialnym. Bo im się nie zgadza głowna siedziba firmy. Gdy my jesteśmy oddziałem w Szczecinie mamy swój NIP swój KRS wszystko zostało przesłane a allegro dalej robi problemy ...
Może ktoś się na tym nie zna, ale czy jest wówczas na właściwym miejscu?🤔
Do tego komunikacja z allegro jest strasznie utrudniona ... Faktury każą płacić pod groźbą zablokowania sprzedaży, a 1500 zł wypłacić się nie da bo nie mogą zweryfikować firmy mimo dostarczonych wszystkich dokumentów ...
Komunikacja z Allegro utrudniona< powiedzieć można że jest żadna.😐
@DRSCenter12 Widzę, że w korespondencji mailowej jest wyjaśniana sprawa konieczności przesłania wyciągu z listy akcjonariuszy firmy. W tej sytuacji muszę Cię prosić o cierpliwość.
mają państwo nasz KRS mają państwo nasz Nip. wszystko jest podane na tacy. Czego jeszcze potrzebujecie ? Mam teraz biegać po notariuszach, płacić za to byście pozwolili wypłacić mi moje pieniądze ?
Mogła by mi Pani wprost napisać czarno na białym czego potrzebujecie dodatkowo ?
@DRSCenter12 Informacje na ten temat otrzymałeś już w prowadzonej korespondencji mailowej. Nie jestem w stanie dodać nic więcej.