Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, jak długo się czeka na weryfikacje? Mija właśnie 3 dzień roboczy i 5 kalendarzowy, odkąd wysłaliśmy przelew weryfikacyjny i dokumenty, a wszędzie pisaliście ze czeka się właśnie 3 dni robocze. Nikt mi nie chce pomóc, na czacie Pani mi napisała ,,żebym zgłosił się za kolejne 3 dni jeśli nadal problem nie będzie rozwiązany", serio. Bardzo proszę o pomoc w tej sprawie.
@HealthySuple weryfikacja standardowo trwa od kilku godzin do wieczności. Nikt nie wie dlaczego tak to działa, z własnych doświadczeń średni czas oceniam na miesiąc.
Mam ten sam problem.
ile już czekasz? ja 4 dzień roboczy...
Wczoraj otrzymałam umowę z banku i czekam. Myślałam, że to od razu działa.
Ja tez, ile w XXI wieku może trwać weryfikacja danych firmy xD najlepsze ze nikt nie może pomoc w tej sprawie, albo nie chce, masakra
@HealthySuple widzę, że prowadzisz już z nami korespondencję e-mailową w tej sprawie, a wniosek został już przekazany do operatora z prośbą o informację co się dzieje, gdy tylko otrzymamy odpowiedź, damy znać w wiadomości e-mail.
co z tego ze prowadzimy korespondencje, skoro do niczego ona nie prowadzi i od ponad tygodnia konto dalej nie jest zweryfikowane? proszę o interwencje.
@HealthySuple bardzo mi przykro, ale nie mamy możliwości przyśpieszenia tych procedur. Doradcy są w kontakcie z operatorem PayU i informują Cię w sprawie na bieżąco. Pozostaje uzbroić się jeszcze w odrobinę cierpliwości.