Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, Mam pytanie, Jakiś czas temu wystawiłem przedmiot na allergo, kupujący go kupił, pieniądze mi przyszły na allegro, po wyplaceniu pieniedzy z allegro ile ona będą iść mi na konto bankowe?,
chciałbym podkreślić że, przelew24 mam jeszcze weryfikacje w trakcie, a już troszke czasu czekam az mi zaakceptujecie to..
dziekuje i czekam na odpowiedz jak najszybciej
@Marekfrackowiak9 Wypłaty są realizowane do końca następnego dnia roboczego po zleceniu, o ile masz wypłaty zweryfikowane i aktywne. Jeżeli nie są aktywne, ta zasada nie obowiązuje. Weryfikacja przelewy24 trwa około pięciu dni roboczych pod warunkiem, że dane konta Allegro i dane konta w banku są identyczne.
https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych dla przyspieszenia możesz też odnaleźć tu odpowiednią kategorię od weryfikacji i napisać do allegro @Marekfrackowiak9
Skorzystałem już z Pomocy, natomiast czekam tylko aż mi zatwierdza tą weryfikacje przelew24, A ja już wypłaciłem pieniadze z allegro
I moje pytanie brzmi czy musze czekać aż zweryfikują, zebym otrzymał pieniadze na konto bankowe czy one moga mi isc do poki nie zwerywikuja przelew24?
Wypłaciłeś czyli już masz na koncie czy zleciłeś wypłatę? bo jeżeli zleciłeś a nie masz weryfikacji to będzie zablokowany przelew i wypłacą Ci dopiero po weryfikacji
weryfikacje mam w trakcie, czekam juz dosc dlugo... a pieniadze wyplacilem....
w takim razie się tylko cieszyć 😉 (sarkazm) zgłoś ponownie problem i opisz im że mimo braku weryfikacji pieniądze zostały wypłacone. Takie zabezpieczenie dla ciebie aby cię nie zablokowali 🙂
Gdzie mam to napisac?
https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/dane-i-ustawienia-konta/kontakt-z-allegro-XEr99PARkH2 tutaj masz opis jak się skontaktować. To taka tylko deska na tyłek żebyś niepotrzebnie klapsa nie dostał 😛 (w sensie zawieszenia konta)
@Marekfrackowiak9 Weryfikacja konta do wypłat przez Przelewy24 nie ma wpływu na Twoją wypłatę, ponieważ dziś o godzinie 11:12 zleciłeś ją ze swojego salda, ale w PayU. W związku z tym maksymalnie do piątku, środki powinny pojawić się na Twoim koncie. Gdyby się tak nie stało, daj nam tutaj znać, będziemy działać.