Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ile może trwać weryfikacja Przelewy24 ? Jakiś czas temu wnioskowałam o weryfikacje Przelewy24. PayU - od razu udostępniło tą formę natomiast Przelewy24 zwlekają od 11.02. Przelałam wymaganą kwotę która wróciła na konto ( nawet ponowiłam przelew aby upewnić się że wszystko jest ok ) wysłałam oświadczenie oraz skan dokumentów i co... nadal czekam. Co prawda na obecną chwilę środków poprzez Przelewy24 nie ma ale chciałabym mieć już to z głowy a klienci mogli płacić tą formą płatności.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ możecie coś w tym kierunku zaradzić ?
Wg Allegro aktywacja trwa 5 dni.
5 dni już minęło 😉
I nic nie odpowiedzieli, nie chcieli dodatkowych informacji? zapytajmy: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@magger_online Cześć. Nie ponawiaj proszę przelewu weryfikacyjnego, ponieważ to nie przyspieszy weryfikacji, tylko ją spowolni 😞
Skontaktuję się z Operatorem w Twojej sprawie i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@magger_online widzę, że otrzymałaś od nas odpowiedź w sprawie nr 21279367 i wypłaty są aktywne. W sprawie dalszych wiadomości, bardzo proszę poczekaj na odpowiedź Doradcy w prowadzonej korespondencji 🙂
witam,dołaczam się z podobnym problemem..nie wiem dlaczego czekam juz tak długo,gdy weryfikacjaPayU przebiegla bezproblemowo i szybko..Bardzo prosze o pomoc..mam "zamrozona"znaczna kwote w srodkach Przelewy24 i to niesprawiedliwe,ze towar wyyslam,a srodkow na koncie wciaz nie mam bo trwa przedluzajaca sie weryfikacja..pozdrawiam
@gaweldetroit, poprosiłam o przyspieszenie weryfikacji.
dziekuje;)
@gaweldetroit, z tego, co widzę, weryfikacja zakończyła się pomyślnie. 🙂