anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Weryfikacja wypłat allego

dagaw_00
#7 Wielbiciel#

Witam. Sprzedałam przedmiot a nie mogę pobrać środków. Robię przelew weryfikacyjny na 1 zł a on cały czas wraca niemal od razu. Sprawdziłam ustawienia konta allegro i bankowego. Zastanwiam się dlaczego  ta weryfikacja nie przechodzi. Może kwestia, ze na rachunku bankowykm mam 2 imiona a na koncie allegro jedno. 

Już sama nie wiem. A kasa zamrożona. 

HELP 😞 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@dagaw_00 Widzę, że wysłane przez Ciebie dzisiaj dokumenty są w trakcie weryfikacji, dlatego proszę Cię o cierpliwość. 

Pamiętaj też, że weryfikacja musi być przeprowadzona osobno dla każdego z operatorów - PayU i Przelewy24. Czy podałaś dane rachunku i wykonałaś przelew dla obu tych opcji?

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

dagaw_00
#7 Wielbiciel#

Witam. Teraz dopiero zauważyłam, że wykonałam przelew weryfikacyjny tylko dla Przelewy 24. (nawet 2 razy, i kwota 1,01 niemal od razu po przelewie wróciła na konto). Dla PayU zrobiłam to przed chwilą. Dane rachunku podałam. Jedyna różnica między kontem allegro a bankowym to kwestia drugiego imienia. Więc w danych konta allegro dodałam drugie imię, co też jest w trakcie weryfikacji. Strasznie ten proces weryfikacji długi. ;/

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Dane konta Allegro i konta bankowego muszą być takie same.😁

oznacz moderatorów