anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Weryfikacja

Karol89xx
#2 Obserwator#

Witam. Wczoraj przekształciłam prywatne konto w firmowe. Jednak na prywatnym miałam jeszcze nazwisko panieńskie. Teraz na tym prywatnym koncie w danych firmy wisi też nazwisko panieńskie,którego nie moge zmienić.Nie mogę przejść weryfikacji. Nie wiem czy to powód tego nazwiska panieńskiego. Co mam zrobić aby konto było zweryfikowane?

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

br.
#21 Demiurg#

Skomplikowało się nieco, odkręcenie tego jest chyba możliwe, będzie  jednak chyba bardzo skomplikowane i trudne.

Najprościej załóż sobie nowe konto firmowe, jest to o wiele łatwiejsze a tamto zamknij, wypowiedz umowę.

Przy okazji załóż też sobie dodatkowe konto prywatne bo jesli będziesz kupować sobie skarpetki to na fakturę?  Bez prawa do zwrotu?

ps. do weryfikacji wszystkie dane podane do Allegro muszą być co do literki zgodne z danymi w dowodzie os. i z danymi konta bankowego. Jeśli będzie jakakolwiek róznica to weryfikacji nie będzie.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Karol89xx widzę, że skontaktowałaś się już z nami w wiadomości mailowej. Proszę Cię o cierpliwość, odpowiedź otrzymasz mailowo w zgłoszeniu o numerze 48929919. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów