Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj otrzymaliśmy taką wiadomość z allegro "Przekroczyłeś sumaryczny limit 30 transakcji na wszystkich swoich kontach wynikający ustawy z dnia 23 maja 2024 r. o zmianie ustawy o wymianie informacji podatkowych z innymi państwami oraz niektórych innych ustaw implementującej tzw. dyrektywę DAC7. Potrzebna jest aktualizacja i uzupełnienie danych niezbędnych do prowadzenia efektywnej działalności na Twoim koncie Allegro."
Czy rzeczywiście trzeba uzupełnić dane?
Nie roku a pół licząc od ostatniego dnia mca. Jaka kwota wolna od podatku? Jesteś studentem czy nie zarabiasz gdzie indziej? To może. Normalnie kwotę wolną już masz uwzględnianą w wypłacie. Zależy czy ktoś pracuje czy nie. Natomaist fakt jest faktem że ten raport to dno i metr mułu i to tłumaczenie się, że wątpliwości ze skarbówką.......hahaha. Skarbówka powie płać a ty będziesz musiał udowodnić, że nie jesteś wielbłądem. Także wszyscy rączki czyste tylko ty szaraku na kolankach.
Bójcie się dalej swojego cienia....Za komuny ludzie wychodzili na ulice bo masło podróżaloo 50gr....a teraz Polaków się gotuje jak żabę....pomalu stopniowo patrzą na ile mogą sobie pozwolić.Plac gotówka po tym nie ma śladu...chcesz sprzedac jedź na giełdę...
To ty musisz udowodnić w US taki zakup. Masz paragony z minus 6 miesięcy???
Ja sprzedalem ksiazki, zabawki z lat 80tych i pare komiksow ktore mialem od dziecinstwa.
Jak mam pokazac paragon z 1984 roku gdy mialem 5 lat i babcia dala mi bajke o Kopciszuku sprzedana za 6 zlotych ?
Przeciez to jest totalny absurd.
Po tej akcjj rezygnuje z Allegro, oni juz robia takie numery ze mam wrazenie iz po prostu chca pozbyc sie indywidualnych sprzedawcow.
Kłamią bo zwroty są wliczane
Dostaliście już z Urzędu skarbowego jakieś wezwania ? Jaki czas mają na to, w 2023 przekroczyłem 30 transakcji tj 41 miałem drobnych rzeczy ...ale nie przekroczyłem kwoty 2000euro .
Ja nie miałem za 2023, mam za 2024. Natomiast US ma 5 lat licząc od końca 2023 czyli do 2029
Ja p....e kabaret...