Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Co się dzieje że nie łączy mi produktów w wielowariantowość? Parametry są takie jak trzeba a dalej ich nie łączy podaje nr.
14056684313
14056684662
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Tak jest z bardzo dużą częścią produktów. Piszecie że można połączyć 500 sztuk w jedno a jest tak potężny problem że nie da się nawet 3 połączyć produktów. W produktach które podałem jest idealnie tak jak powinno być.
Tak jest z bardzo dużą częścią produktów.
@boutique-royalpl produkty ze wskazanych ofert są połączone w wariantowości produktowej i są łączone na podstawie miniatury, czyli te trzy oferty nie zostaną połączone, bo zdjęcia przedstawiają różne sukienki. Więc w ofertach możesz się przełączyć między rozmiarami, nie między wzorami sukienek.
wszystkie 3 mają taką samą nazwę i jak wpisuje w wielowariantowości to nie pokazuje żadnej,o co chodzi i tak jest w bardzo wielu produktach że kopiuje ich nazwę i wklejam w wyszukiwarkę wielowariantowości i nic nie znajduje a one nie są połączone jak widzisz. Pomóż mi to rozwiązać proszę bo to jest dla mnie bardzo ważne.
parametry mogę tylko po kolor/wzor ustawić.
Wyskakuje mi coś takiego ale produkty nie sa duplikatem bo nie mają tych samych parametrów przecież.
@boutique-royalpl to dlatego, że zakładka Wielowariantowość służy do łączenia ofert w wielowariantowość, a w kategorii w której wystawisz oferty obowiązuje wielowariantowość produktowa, na którą ustawienia z zakładki nie mają wpływu.
wpisuje nazwe w wielowariantowości to ich nie wyszukuje wogle po nazwe ani numerze produktu.
Powinno znaleźć 3 produkty a znajduje tylko 1.
@boutique-royalpl w tej zakładce możesz wyszukać tylko oferty, które są połączone w wielowariantowość. Najwyraźniej tylko ta wskazana na zrzucie oferta ma ustawione takie połączenia. Natomiast nie zmieni to tego, że ponieważ w kategorii w której wystawiasz, obowiązują warianty produktowe, łączone na podstawie katalogu produktów Allegro, to połączenia stworzone w zakładce Wielowariantowość nie będą odnosić się do produktów i ofert.
To jaki Ja mam wpływ żeby dany produkt był połączony z innym w wielowariantowość? czytałem instrukcje wasze jak mam postępować i te 3 produkty są tymi samymi produktami z tymi samymi parametrami tylko z innymi wzorami więc dlaczego się nie łączą ?
@boutique-royalpl przykro mi, ale nie możesz tego zmienić. Oferty są rozróżniane tylko przez rozmiar, nie przez wzór. Samo rozróżnienie opiera się na miniaturze (głównym zdjęciu), jeśli miniatury nie są takie same (a w ofertach, która wskazałeś różnią się znacząco), to nie zostaną połączone w jedną grupę produktową.
To chodzi o rozmiar zdjecia (wielkość) czy poprostu modelka jest inaczej ustawiona i to już jest przeciwskazanie?
@boutique-royalpl i to i to, chodzi o rozmiar i właściwości zdjęcia i o pozycję modelki.