Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o informacje dlaczego moje oferty się wszystkie pomieszały, miałem wszystko ładnie posortowane...
Teraz w moich ofertach brakuje rozmiarów, dzieci są pomieszne z dorosłymi... wszystko zawsze funkcjonowało..
Spróbowałem ponownie połączyć oferty ale wszystko jest dobrze w moich ustawieniach wielowariantowości, problem jest raczej po waszej stronie, allegro pomieszało sobie od tak moje oferty i pousuwali niektóre z wariantów..
proszę o pomoc w tej sprwie
Numer oferty: 13337262605
@Shop4Fans w tej ofercie widoczne są warianty produktowe, a nie ofertowe, dlatego ustawienia z zakładki Wielowariantowość nie mają na to wpływu.
Czy możesz wskazać numery ofert, które były w wariantach ofertowych, a nie ma ich w obecnej wersji?
Nie rozumiem, ale nawet jakby, to dlaczego to się tak zepsuło samoistnie skoro od 4 miesięcy było wszystko dobrze i nie było żadnego problemu ? Proszę mi powiedzieć jak to naprwaić aby produkty były ze sobą połączone te które chcę
Widziałem, nie ma tam nic ciekawego
Mamy dokładnie to samo, od tego momentu sprzedaż nam spadła o 60% . Kupujący dzwonią i pytają o rozmiary, bo ich nie widać. Państwa zmiany na lepsze raczej nie wyjdą na dobre sprzedającym.
@Shop4Fans warianty produktowe są łączone na podstawie wspólnych parametrów lub miniatur. Czy możesz podać numery ofert, które były w wariantach ofertowych, a nie ma ich w obecnej wersji?
Naprawiło się samo, dziś już jest wszystko ok, nie wiem ale macie jakieś błędy na stronie.
Witam proszę o pilną pomoc w jaki sposób można to naprawić ?
Gdy klikamy w te ogłoszenia - https://allegro.pl/oferta/koszulka-pilkarska-dla-dzieci-z-imieniem-13337275248?fromVariant=136821088... to pokazuje się wszystko tak jak ma być...
Kiedy już zmienię rozmiar oferty 13337262605 na rozmiar 122/128 wszystko slag trafia i się miesza jak w tym przypadku... https://allegro.pl/oferta/koszulka-pilkarska-dla-dzieci-z-imieniem-134-140-13337266095?snapshot=MjAy... Proszę mi powiedzieć czy muszę teraz usuwać oferty czy tam produkty nie wiem dalej o co w tym chodzi i dodawać na nowo ? Czy może to ktoś zmienić lub w jaki sposób mam to zgłosić, pozdrawiam
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Shop4Fans konsultuję Twoje zgłoszenie z naszym działem technicznym. Wrócę do Ciebie z informacją, jak tylko uzyskam odpowiedź. 🙂
@Shop4Fans z przyjemnością informuję, że wskazana oferta wielowariantowa jest już wyświetlana poprawnie. 🙂
Dziękuje bardzo