anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Witam Czy po 31 marca będzie można promować używane przedmioty na Allegro Ads ?

Best_Big_Sale
#8 Zapaleniec#

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

mdrogeria
#21 Demiurg#

Ty jeszcze płacisz za promowanie ? ...przecież to się nie spina ..

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Best_Big_Sale Czy możesz doprecyzować a propos czego pytasz?

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Best_Big_Sale
#8 Zapaleniec#

Po 31 marca nie będzie można wyrózniać używanych przedmiotów .Pytam czy będzie można je promować na Allegro Ads ?

oznacz moderatorów

Best_Big_Sale
#8 Zapaleniec#

Dobrze już wiem tylko nowe .Pozdrawiam 

oznacz moderatorów

robgod6087
#8 Zapaleniec#

Witam, nie mogę wybrać żadnej  opcji promowania w swoich produktach. Sprzedaje niektóre używane rzeczy i w tych właśnie produktach nie mogę wybrać opcji promowania. Czemu tak jest ?

prosba o wypowiedz moderatora  

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@robgod6087 moderato nie potrzebny , wystarczy poczytać regulamin , a szczególnie ostatnie zmiany , ofert , w których oznaczasz stan jako używany nie wyróżnisz 

oznacz moderatorów

-SuperMario-
#9 Pomysłodawca#

Co to za dziwna nowość że oferty używanych nie da się wypromować ? Chociaż w dziale lego mieszane dalibyście taką opcję. Używanych lego jest mnóstwo jakieś 14 tysięcy aukcji. Promowanie dało jedyną szanse na sprzedaż lego na kilogramy. Wg mnie celem allegro jest zarobek, a na promowaniu najlepiej zarabiacie. Dziwne że została ta opcja usunięta nawet mając konto firmowe 🤔 😩

oznacz moderatorów

itomi_pl
#7 Wielbiciel#

dołączam się, kategoria elektornika to samo

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

Promowanie tanich używek, gdy w katalogu allegro po eanie są one grupowane po cenie z nowymi produktami przeszkadza filozofii allegro i sklepowi osa.

Serwis nie chce być utożsamiany z returnami z całej europy, tylko z nowymi produktami. Podejrzewam, że jest to pierwszy etap do całkowitego usunięcia z serwisu używek i zwrotów.

oznacz moderatorów