Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W szczegółach zamówienia są widoczne. Czy pomimo to dodawać?
Dziękuje
@Lubimy_Zabawki Zgodnie z tym artykułem; https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/metody-dostawy/dlaczego-warto-udostepnic-klientom-numer-p... warto dodawać.
Artykuł nic nie wspomina o już widocznych numerach przesyłek..
Jeśli w szczegółach zamówienia jest widoczny numer przesyłki to już nie musisz go dodawać.
mając kilkadziesiąt paczek dziennie nie mam możliwości sprawdzania czy w każdej jest dodany numer i wolałbym mieć pewność..
ta tabelka prawdę Ci powie 😀
masz taką ?
Drugi raz nie trzeba, allegro zasiorpie dane z managera paczek inpost.
W InPost - nie musisz dodawać.
W PP warto dodać po zaadresowaniu - liczy się do numerów przesyłek wprowadzonych w terminie, automatycznie Allegro wprowadza numery PP dopiero po zeskanowaniu przesyłki przy odbiorze.
Nie wiem jak u innych.
@Lubimy_Zabawki, jeśli korzystasz z Wysyłam z Allegro lub narzędzi przewoźników zintegrowanych z Allegro, nie musisz uzupełniać numerów samodzielnie - zrobimy to za Ciebie. Widzę, że korzystasz głównie z Allegro Kurier DPD (tutaj możesz korzystać z Wysyłam z Allegro lub DPD online i dodamy numery automatycznie) oraz Allegro Paczkomaty InPost (tu też możesz korzystać z Wysyłam z Allegro lub managera przesyłek i otrzymamy listy przewozowe automatycznie). 🙂