Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jesteś o krok od umożliwienia swoim klientom płatności przez usługę Przelewy24. Żeby to zrobić, wejdź do zakładki Ustawienia wypłat i wykonaj następujące czynności:
Przelew wykonuje z konta małżonka dodanego do konta. Numer konta jest dodany małżonki co mogę zrobić
mafia9605 jeśli konto allegro jest na Ciebie to niestety numer konta też musi być na Twoje dane . Inaczej niestety nie przejdzie .
@mafia9605 No właśnie, a w innym Twoim wątku @nat_not pisała, że nie powinno być problemów. Była tam też moja wypowiedź, że problemy być mogą, dlatego teraz pozostaje Ci przepianie konta Allegro na żonę.
@mafia9605 czy wysłałeś potwierdzenie wykonania przelewu? Nie przepisuj konta na małżonkę jak sugeruje @xyz96 wybrane przez Ciebie rozwiązanie powinno zadziałać, potrzebne jest tylko potwierdzenie wykonania przelewu.
zona przeslala mi zrzut ekranu z potwierdzenia przelewu i dodalem do zakladki uzupelnij dane osobowe
@mafia9605 aktywację wykonałeś dla Przelewy24, a środki do wypłaty są na koncie operatora PayU. Dlatego aby aktywować PayU powinieneś przejść do zakładki Ustawienia wypłat i w miejscu poświęconym operatorowi PayU, wybrać "przejdź do banku" tak jak na zrzucie:
Wówczas zostaniesz przekierowany do strony z danymi do przelewu na które powinieneś przelać 1,01 zł z rachunku bankowego, którego końcówka to ...0001. Weryfikacja zajmuje z reguły 1-2 dni robocze, po jej zakończeniu otrzymasz wiadomość mailową i już wszystko powinno działać.