Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
nic nie zmieniałem czy inne takie, ktoś coś odemnie kupił a ja teraz nie moge wypłacić, z gory dzieki za pomoc.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Client:104467077 zweryfikuję sprawę i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@Client:104467077 sytuacja ta związana jest prośbą operatora płatności o weryfikację w celu aktywacji usługi PayU. Nasz doradca przesłał Ci szczegóły drogą mailową (zgłoszenie nr 44402315).
wypelnilem, nadal nic
@Client:104467077 weryfikacja danych przez operatora płatności trwa 2-3 dni robocze.
okej dzieki
witam, nadal nic 😕
@Client:104467077 Skontaktuj się z nami w odpowiedzi na zgłoszenie 44402315.
Zrobiłem wszystko co mnie prosiło i nadal nic
@Client:104467077 Kontynuuj korespondencję mailową w tej sprawie aż do czasu wyjaśnienia.
nie otrzymuje żadnych odpowiedzi
@nat_notMam podobnie, wysłałem dokumenty do weryfikacji i cisza. Nie mogę się nawet dobić do konsultanta na czacie PayU. Szkoda, że nie otrzymałem nawet wcześniej informacji, że wstrzymano mi możliwość wypłat bo bym nawet nie wystawiał nic na Allegro skoro PayU ma problem z tym, że chcę otrzymać pieniądze za przedmiot który sprzedałem.
Cześć, @S_l_a_v_k_o. Weryfikacja powinna potrwać do 2-3 dni roboczych. Jeśli po tym czasie nie otrzymałeś potwierdzenia, to proszę, abyś w tej sprawie napisał przez formularz: https://allegro.pl/pomoc/kontakt.