Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Może wcale nie sprzedałeś tylko ktoś podesłał Ci linka celem wyłudzenia danych i dostępu do Twojego konta ?
Musi kupujący zapłacić a nie kupić i ma 5dni i środki musisz mięć tu:https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji?dateFrom=2023-03-03&dateTo=2023-...
a czyli mnie oszukal rozumiem dzieki za odp
Nie koniecznie, może nie opłacił, częste przypadki, musisz mieć środki na koncie wcześniej nie wysyłasz, i najważniejsze > nie wchodzisz w żadne maile które ktoś wyśle że opłacił.
platnosc jest tylko rozpoczeta juz z 30min
Wiec ktoś ja zainicjował ale sie nie przetworzyła
Spokojnie czekaj.😁
mam wszystkie informacje potrzebne do zwrocenia mi konta wiec jak nie zaplaci to sobie chlopak problemow narobi jedynie
Co tzn problemów narobi? wysłałeś mu konto?
ta xD
myslalem ze jak sie wyswietli ze kupiono to juz kupil to moj pierwszy raz na allegro
Kupił ale jeśli nie zapłaci to tak jakby nie kupil
teraz juz wiem
Jeśli chcociaz spróbował rozpocząć płatność to jest szansa ze to nie jest błąd czy żart
najczesciej kupujacy nie wie ze płatność sie nie udała. Brak przesyłki powoduje ze dzwoni, pisze, otwiera dyskusje i dopiero dowiaduje sie ze nie zapłacił
Kupujący na lokalnie ma 5 dni na zapłatę, nie musi odrazu płacić, spokojnie bez nerwów
Kolego może być tak ze wystawiając na allegro lokalnie również (często nieświadomie) wystawiłeś również na allegro ogólnym. Masz wtedy informacje na emailu ze przedmiot zostal kupiony ale przez osobę która kupiła na allegro ogólnym.,