Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o sprawdzenie i ewentualnie skorygowanie działania systemu.
Wystawiam używane książki po 1 sztuce na aukcji, ponieważ sprzedaje jako osoba prywatna - korzystam z możliwości sprzedaży w ramach działalności nierejestrowanej - nie mogę ustawić aby oferta była aktywna bez limitu czasowego zaznaczyłem opcję odnawiania aby niesprzedane książki były nadal widoczne dla kupujących.
Korzystam z następującej opcji, zaznaczam poniższe pola wyboru:
Automatyczne wznawianie oferty (opcjonalnie)
Po zakończeniu czasu trwania wznowimy Twoją ofertę z pełnym zestawem przedmiotów.
Byłem pewien że to nie zadziała po sprzedaży bo powyżej wyraźnie napisane jest "Po zakończeniu czasu trwania wznowimy Twoją ofertę" a nie "po zakończeniu i zakupie przedmiotu ...."
Czy możliwe jest tak ustawienie odnawiania aby po zakupie wszystkich przedmiotów z oferty nie była ona odnawiana?
pozdrawiam
Bartek
@rudybart Nie da się 😞 odhacz to i po zakończeniu czasu lub sprzedaży wznów ręcznie 🙂
szkoda, może uda się to naprawić - czekam na odpowiedź od moderatorów
@rudybart Proces, który opisałeś, nie jest błędem. Opcja wznawiania działa zgodnie z naszymi założeniami.
@nat_not Dziękuje za odpowiedź. Czy allegro rozważy możliwość zmiany tego procesu? Dla zdolnego informatyka byłoby to chyba proste do zrobienia?
Pozdrawiam
@rudybartJeśli nie chcesz korzystać ze wznawiania, to odznacz tę opcję podczas wystawiania ofert lub w zakładce Mój asortyment. W najbliższym czasie nie będziemy zmieniać działania tej funkcji.
Haha allegro ma to gdzieś. Zakładałam tu nie dawno tez taki temat (autowznawianie). Wtedy jeszcze w aukcjach było info o wznowieniu tylko niesprzedanych egzemplarzy. Wiesz jak pomogli??? A tak, że zmienili opis na wskazujący na to iż wznawiają się wszystkie aukcje. I nawet nie poinformowali o tej zmianie. Ja miałam już wtedy około 500 aukcji z tym zaznaczonym. Nie ma nawet możliwości masowej zmiany tego w aukcjach...