Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak ta licytacja była na Allegro Lokalne to jak nie opłacisz zakupu to nie dochodzi do zakupu, masz na to 5dni. Możesz o tym fakcie poinformować sprzedającego.
Dziękuję nie lokalnie normalna licytacja już do sprzedającego napisałam i chyba od niego teraz zależy czy się zgodzi
Tak, na zwykłym i jak zakup od prywatnego sprzedającego to nie masz zwrotu. masz reklamację.
Za nieoplacenie licytacji mozna bana dostac na konto jesli to nie pierwszy raz
@Client:45204653 Kiciuś jak zwykle pisze bzdury > jaka reklamacja? > jeżeli wiesz, że kupujesz uszkodzony przedmiot > sama to napisałaś > a, że po fakcie doczytałaś to nie ma znaczenia > sprzedający może się zgodzić na wycofanie Twojej oferty, ale nie musi
Tak wiem dlatego czekam co odpisze
Nie słuchaj zioła- niektórym nie służy",zawsze jest reklamacja- uszkodzony to nie oznacza że może być niezgodny z opisem.🤢
Dziękuję 🙂
@LEW433 A Ty jak zwykle > jeszcze nie nic nie wiesz > a już próbujesz podpuścić do awantury > nie znasz opisu, ale już jest niezgodny > słońce Ci wypaliło mózg na tej sawannie > poszukaj jakiegoś drzewa, żeby się pod nim schować w południe.
Nie można reklamować uszkodzenia towaru o którym się wiedziało w momencie zakupu @Ziolko39 ma rację
@az1rael To nie wiesz, że tu chodzi tylko o podpuszczenie do awantury > oraz o zaliczenie kolejnego wpisu > nieważne czy z sensem czy bez > "sztuka jest sztuka"
Wiem ale nie chce mi się z nim kłócić, nie dość że sprowadzi mnie do swojego poziomu intelektualnego to jeszcze przebije doświadczeniem
Nie pisałam o żadnej reklamacji tylko co w tej sytuacji
Jeśli licytacja się jeszcze nie zakończyła a sprzedawca widzi po twoim wpisie że chcesz zrezygnować z licytacji to zapewne z odwołaniem twojej oferty będzie czekał aż ktoś Cię przebije lub wycofa dopiero przed samym zakończeniem .
Dziękuję bardzo za odpowiedź