Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wpisałem ważny kod zwrotu i nie działa co zrobić automat wyświetlił napis kot niewłaściwy czy coś takiego
Cześć @loop_81, którego zamówienia dotyczy Twój zwrot?
Dziękuje @loop_81, z tego co widzę, wysyłka zwrotu jest za pośrednictwem automatu paczkowego Allegro One Box. Czy próbujesz nadać za jego pośrednictwem i wtedy otrzymujesz informację o błędnym kodzie?
Porównaj kota co dostałeś z kotem którego użyłeś, może się pomyliło przy spisywaniu
albo sprawdź adres paczkomatu czy to ten
Instrukcja zwrotu
Allegro One (automaty i punkty odbioru). Więc mogłem udać się do któregokolwiek w mieście tak a z kodem się nie pomyliłem
@loop_81 Napisz proszę jeszcze w którym automacie próbowałeś nadać paczkę. Rozumiem, że próbowałeś tylko w jednej maszynie?
A010800
ul. 11 Listopada 6
08-200 Łosice
Pawilon Maxx Anna Sowa
Najśmieszniejsze jest to że akurat chodzi o zapalniczkę o wartości 7 zł więc nie wiem czy warto jeździć szukać innych punktów odbioru Za paliwo Przecież nikt mi nie zwróci
Kółko z
@loop_81 Dziękuję. Poprosiłam o pomoc odpowiedni zespół. Dam znać, gdy dostanę odpowiedź.
@loop_81 Dostałam informację, że otrzymasz od nas wiadomość w tej sprawie. Proszę, żebyś sprawdził skrzynkę.
@loop_81 no własnie najśmieszniejsze jest to ,że komuś chce się robić zwrot za 7zł😁, jak by mi się nie podobała taka zapalniczka, to oddał bym żulowi pod sklepem, zamiast jeździć do automatów i robić zwroty