- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Witam,
Muszę stworzyć reklamy obrazów na Targi Sztuki Dostępnej. Muszę poinformować o rozpoczęciu sprzedaży w dniu 7/06/2020. Ale nie mogę znaleźć pola wpisu daty. Tak samo jak w przypadku aukcji, muszę wskazać aukcję od 7/06/2020 do 14/06/2020 i nie widzę żadnego pola.
Dziękuję za pomoc.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@raphgaudinartist Cześć, podczas wystawiania oferty (na samy dole, poniżej cennika dostaw), masz możliwość ustawienia daty tzw. przedsprzedaży. Nie wiem natomiast jak to wygląda w aukcjach.
Kamila

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Dziękuję za odpowiedź. Nie ma miejsca na pisanie daty. Nie rozumiem dlaczego. Czy to z konta Allegro Lokalnie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@raphgaudinartist Musisz zaznaczyć to puste okienko, wtedy wyświetli Ci się kalendarz i będziesz mógł wybrać datę 🙂 Nie, to zwykłe Allegro. Chyba że pytasz o lokalnie, to niestety nie będę umiała pomóc.
Kamila

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Nigdy nie widziałem tej opcji dla daty lub tego pola wyboru. Możesz mi podać link do strony, na której się znajduje?

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@raphgaudinartist Jeśli chodzi o przedsprzedaż, w części formularza wystawienia "Dostawa i płatność" zaznacz opcję "przedmiot jest w przedsprzedaży lub z innego powodu wysyłka zacznie się we wskazanym terminie" i wskaż datę wysyłki.
Druga kwestia - to, kiedy pojawi się oferta zaznaczysz w części formularza "Opcje wystawienia". Wybierz czy oferta pojawi się od razu czy chcesz wskazać datę i godzinę.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Dziękuję za pomoc.
Ale nie ma części przedsprzedażnej ani miejsca na wskazanie daty.
Dziękuję za pomoc.
Ale nie ma części przedsprzedażnej ani miejsca na wskazanie daty. Oto zrzut ekranu z formularza.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@raphgaudinartist W formularzu z Allegro Lokalnie te opcje nie są niestety dostępne.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Więc muszę zmienić moje konto na "normalne" Allegro. Jak mam to zrobić?

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@raphgaudinartist Po wybraniu opcji "wystaw przedmiot", u góry strony pojawi się możliwość przeklikania na "dotychczasowy formularz". Skorzystaj z niej.
Moderatorka