anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wstrzymany przelew

Client:59039229
#3 Debiutant#

Client59039229_0-1705047921317.pngClient59039229_1-1705047953369.png

Witam po opłaceniu produktu po sprzedaży oraz opłacenia payu przyszedł mi taki email oraz mam nieaktywne wypłaty (kupujący nie otrzymał jeszcze produktu) i nie wiem czy mój przelew jest wstrzymany czy dostanę go bez problemu po tym jak kupujący otrzyma produkt (pierwszy raz sprzedaje na allegro w formie przelewu)

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:59039229 Ta wiadomość oznacza, że przelew weryfikacyjny wykonałeś z innego konta, niż to które podałeś do wypłat. Konto wskazane w systemie to PL0210[...]021. Jeśli to z tego konta wykonałeś przelew, wyślij proszę potwierdzenie w formacie PDF przez formularz

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Client:59039229
#3 Debiutant#

Witam wysłałem już formularz z nr konta potwierdzając że to ja je dodałem ale w tym jest problem że allegro nie pozwoli mi na zmianę nazwy konta żeby dane były takie same ponieważ tym kontem uraczył mnie znajomy żebym sprzedał przedmiot a wiadomo obydwoje mamy inne dane a mój dobroduszny przyjaciel nie posiada konta bankowego i czy w tej sytuacji dostane wpłate za sprzedany przedmiot 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Sprzedaje.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:59039229 Przykro mi, ale w tym wypadku nie będzie to możliwe. Dane konta bankowego i konta Allegro muszą się ze sobą zgadzać. Najlepiej będzie, jak to Twój kolega skontaktuje się z nami w sprawie wypłaty - konto faktycznie należy do niego, zatem ze względów bezpieczeństwa nie możemy udzielać Ci informacji na jego temat. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów