Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam po opłaceniu produktu po sprzedaży oraz opłacenia payu przyszedł mi taki email oraz mam nieaktywne wypłaty (kupujący nie otrzymał jeszcze produktu) i nie wiem czy mój przelew jest wstrzymany czy dostanę go bez problemu po tym jak kupujący otrzyma produkt (pierwszy raz sprzedaje na allegro w formie przelewu)
@Client:59039229 Ta wiadomość oznacza, że przelew weryfikacyjny wykonałeś z innego konta, niż to które podałeś do wypłat. Konto wskazane w systemie to PL0210[...]021. Jeśli to z tego konta wykonałeś przelew, wyślij proszę potwierdzenie w formacie PDF przez formularz.
Witam wysłałem już formularz z nr konta potwierdzając że to ja je dodałem ale w tym jest problem że allegro nie pozwoli mi na zmianę nazwy konta żeby dane były takie same ponieważ tym kontem uraczył mnie znajomy żebym sprzedał przedmiot a wiadomo obydwoje mamy inne dane a mój dobroduszny przyjaciel nie posiada konta bankowego i czy w tej sytuacji dostane wpłate za sprzedany przedmiot
Sprzedaje.
@Client:59039229 Przykro mi, ale w tym wypadku nie będzie to możliwe. Dane konta bankowego i konta Allegro muszą się ze sobą zgadzać. Najlepiej będzie, jak to Twój kolega skontaktuje się z nami w sprawie wypłaty - konto faktycznie należy do niego, zatem ze względów bezpieczeństwa nie możemy udzielać Ci informacji na jego temat.