Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy jest możliwość wyłączenia automatycznego pobierania prowizji?
Moja księgowa musi połączyć wypłaty cotygodniowe (tak mam ustawione) z zakupami moich klientów, niestety przez automatyczne pobieranie prowizji i innych kosztów robi się to dla niej strasznie problematyczne.
Aktualnie mam około 150 sprzedaży miesięcznie, jak Wasze księgowe rozliczają daną wpłatę z fakturą sprzedaży oraz prowizję z fakturą z Allegro? Na tą chwilę moja księgowa ręcznie łączy każdą prowizję, wysyłkę, abonament, promowania itp. i na koniec ta kwota musi być równa z kwotą faktury. Może jest jakiś program lub sposób na szybsze rozwiązanie tego?
Moja firma sprzedaje na Allegro jako dodatek, nie jest to jedyne źródło dochodu. Księgowa nie ma dużego doświadczenia z Allegro, a ja sam nie mogę wziąć dodatkowej księgowej, która będzie tylko i wyłącznie od Allegro, ponieważ aktualny koszt opłat jest zbyt duży, żebym chociażby zarobił na jeszcze jedną księgową.
zmień księgowa , moja nie robi problemu .
Dzięki za bezużyteczną radę! Bądź co bądź gratulacje księgowej, która nie robi problemu!
Ale tego nie wyłączysz.😁
@ELTUCHER Automatycznego pobierania opłat nie można wyłączyć. Jest ono w tej chwili aktywne dla wszystkich kont Firma działających w Serwisie.
Być może inni użytkownicy Gadane udzielą Ci w tym wątku jeszcze porad dotyczących rozliczeń.