anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wygenerowanie zestawienia aktywnych aukcji dla liczby większej niż 10 000

Estila
#7 Wielbiciel

Czy jest możliwość, wygenerowania zestawienia wszystkich aktywnych aktualnie aukcji? Zależy mi na tym, aby były numery aukcji i sygnatury. Aukcji jest więcej niż 10 000 i nie mogę ich pobrać z zakładki mój asortyment (nie ma takich filtrów, aby pobrać je po kawałku)
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

•  
oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

serwis-texas
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Estila 

Tylko API na kilka zapytań.

oznacz moderatorów

sl-aw-ek
#18 Luminarz

Po 1000szt można pobierać

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@sl-aw-ek 

Sławek, a transakcje? To już moje pytanie. Ostatnio ciągnęliśmy po miesiącach to szło tego dużo.

oznacz moderatorów

sl-aw-ek
#18 Luminarz

@serwis-texas Musiałem sprawdzić bo gdy się pobiera te dane na bieżąco to korzysta się z innej metody - lista zamówień maksymalnie po 100 sztuk. 

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@sl-aw-ek 

A ok, podziękował. My potrzebowaliśmy właśnie bez aktualizacji tylko na czysto.

oznacz moderatorów

sl-aw-ek
#18 Luminarz

@serwis-texas pobranie wszystkiego co się da na czystą instalację to jest trudne zadanie - pewnie dochodził do tego zapis do bazy danych. 

API obecnie jest raczej budowane pod dużych graczy gdzie są mniejsze ograniczenia pod względem infrastruktury - 100 zamówień w jednej odpowiedzi to jest spora porcja danych do "przetworzenia" na takiej zwykłej lokalnej "maszynie". 

A pobierane było miesiącami bo nie dało się wszystkiego na raz czy specjalnie tak? 

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@sl-aw-ek 

Musisz pamiętać że ja, nazwijmy to raczkuje, mogę pisać straszne głupoty ;). Baza danych to było nowe CSV 🙂 a szło max 10 tysięcy. Dane to ID, login, sygnatura. Zjadał jak wściekły 🙂

Szło maksymalnie 10 tysięcy.

oznacz moderatorów