Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry .
Mam dziś problem z wypłatą środków z Allegro Finanse . Blokuje mi część kwoty mimo że nie mam zobowązań wobec Allergro. Nie mam także blokady środków na zwroty itp. Zawsze do tej pory wypłacało wszystkie wolne środki . A dziś blokada na część środków . Proszę o pomoc .
@erni1_1 Cześć! Na Twoim koncie nie widzę żadnej blokady. Skonsultuję to z odpowiednim zespołem i wrócę do Ciebie z odpowiedzią
Tak , zgadza się blokad na koncie nie mam jednak nie chce mi wypłacić pełnej dostępnej kwoty tj. 1205,26 PLN TYLKO wypłaca kwotę 981,27 PLN
może odjęli prowizję 🤔
raczej nie , bo opłaty Allegro , prowizja itp . na bierząco .
to mam nadzieję, że moderacja wyjaśni sprawę 🤞
Znalazłem w zakładce Środki i historia operacji : OPERATORZY PŁATNOŚCI Środki Allegro Finance i tam jest ta różnica co jest niewypłacana . W jaki sposób mogę tą kwotę wypłacić ?
@erni1_1 Proszę Cię o chwilę cierpliwości, wyjaśniam to 🙂
@erni1_1 w imieniu Oli, wracam z odpowiedzią. Od 4 czerwca wpłaty od kupujących za przesyłki pobraniowe są widoczne w osobnej sekcji w zakładce Środki i historia operacji to właśnie ta zakładka "Środki Allegro Finance". Wypłacamy ją automatycznie, raz dziennie na konto, które masz podane w Ustawieniach wypłat.
Tutaj więcej informacji na ten temat.
Dziękuję
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry . Nie mogę wypłacić na swoje konto środów za przesyłki pobraniowe - Środki Allegro Finance.
W regulaminie jest że "
Przesyłki zostały odebrane już powyżej dwóch dni i w dalszym ciągu środki są blokowane .
Mogę wypłacać tylko Środki PayU oraz Środki Przelewy24 .
Środki Allegro Finance nie ma możliwości wypłaty mimo iż minęło już więcej niż dwa dni.
Proszę o pomoc .
@erni1_1 Środki z tej zakładki są wypłacane automatycznie. Czy możesz proszę wkleić mi tutaj numery zamówień, o które chodzi?
@erni1_1 Konsultuję Twoje zgłoszenie. 🙂
Dziękuję bardzo za pomoc . Teraz już chyba wszystko powinno być ok. 🙂