anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wypłata środków

wyszyn_1991
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry. 

Wczoraj pierwszy raz sprzedałem przedmiot na allegro za pomocą kup teraz. Dzisiaj o 2 w nocy mam w historii ze ktoś wypłacił te pieniądze. Czy ktoś mi ukradł te pieniądze skoro ja nie zlecałem przelewu? Jak mogę to sprawdzić?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

Ziolko39
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@wyszyn_1991 Sprawdź tutaj jakie ustawiłeś wypłaty. Jeśli automatyczne, zleciły się automatycznie na rachunek, który wskazałeś. 

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@nat_not  "...zleciły się automatycznie na rachunek, który wskazałeś."

Dzisiaj, o drugiej w nocy?  Gdyby dziś był poniedziałek to byłoby wiarygodne, możliwe.

@wyszyn_1991  Czy na pewno przedmiot sprzedałeś?  Sprawdź  swoje konto, zakładka "sprzedane"

Czy przypadkiem nie dostałeś jakiejś  dziwnej wiadomości  z linkiem żeby potwierdzić sprzedaż?

oznacz moderatorów

wyszyn_1991
#7 Wielbiciel#

Słuchajcie mam konto od 14 lat, ale tak dawno nie korzystałem z tego, że czuje się jak początkujący. Tak miałem wskazane inne konto, ale moje pierwsze i jedyne konto ma inny numer. Zastanawiam się w jaki sposób zweryfikować, co to za konto i do kogo one należy. Czy jest szansa na odzyskanie w jakiś sposób tych pieniędzy?

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@wyszyn_1991 Poprosiłam o weryfikację czy nie doszło do włamania na Twoje konto. Proszę Cię o cierpliwość.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@wyszyn_1991 Na koncie nie było włamania. Rachunek do wypłat ustawiłeś w 2010 roku. Jeśli jest zamknięty, bank zwróci środki w ciągu 7 dni. Po ponownym ich zaksięgowaniu na saldzie Allegro Finanse, będziesz mógł zlecić wypłatę na aktualne dane (po ich wcześniejszej weryfikacji).

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów