Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, dawno nie sprzedawałem na allegro ( konto prywatne ) , dziś wystawiłem przedmiot i sprzedałem jak chciałem wypłacić pieniądze to allegro odsyła mnie do zakładki potwierdź konto firmowe i dane firmy ? Co mam teraz zrobić anulować zakup i zwrócić środki kupującemu czy dam radę wypłacić te środki. Wiem że jest allegro lokalne ale zawsze wystawiałem przedmioty na zwykłym allegro tak się przyzwyczaiłem Pozdrawiam
@januszw6 w którym monecie Allegro odsyła Cię do zakładki potwierdź konto firmowe i dane firmy🤔
daj zrzut ekranu
@januszw6 Twoje konto jest kontem zwykłym i nie musisz go przekształcać w firmowe, żeby wypłacić środki, ale konieczna będzie aktywacja wypłat.
Aby to zrobić, przejdź do zakładki Ustawienia wypłat. Uzupełnij niezbędne dane (wpisz swoje dane z rachunku bankowego, na który chcesz wypłacać pieniądze – musisz być właścicielem lub współwłaścicielem rachunku, który podajesz, ustal sposób wypłat). Kliknij [zrób przelew].
Na stronie z listą banków wybierz swój i zrób przelew weryfikacyjny na kwotę 1,01 zł. Zwrócimy ją na Twój rachunek bankowy po weryfikacji danych.
Przelew weryfikacyjny możesz zrobić wyłącznie online, z rachunku bankowego. Tylko tak będziemy mogli potwierdzić Twoje dane.
Weryfikacja konta do wypłat może zająć 3 dni robocze.