Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Jak długo trwa weryfikacja danych. Dwa dni temu wysłałem dane i skan dowodu
Rano napisałem kolejny raz do Allegro, że jeżeli dzisiaj nie odblokują mi środków to zgłaszam sprawę do UOKiK, Po około 3 godzinach otrzymałem informację z PayU, że już mogę wypłacać środki. Tak też uczyniłem. 2 tygodnie oczekiwania i nacisk dały w końcu efekt pozytywny. Dużo nerwów i zdrowia to kosztowało.
Ja otrzymałem informację że brakuje wysłania Oświadczenia o eksponowanym stanowisku politycznym wydrukowałem podpisałem wysłałem do Payu i odblokowali środki w kilka minut.
Może też to musisz wysłać
Mnie o to nie pytali. Przy wypełnianiu formularza dołączyłem tylko skan dowodu tak jak dostałem informację z Allegro. Ale dzisiaj po 2 tygodniach odblokowali. Pisałem wcześniej.
No ja też tak miałem że dołaczyłem skan dowodu i wczoraj napisałem jeszcze raz w sprawie momocy to dostałem info żeby te oświadczenie wysłać i odblokowane
U mnie nikt tego nie żądał. Zresztą w informacji o aktywacji też nie było mowy o tym oświadczeniu. Jestem osobą fizyczną i nie prowadzę działalności gospodarczej. Konto też nie jest firmowe.
Aha ono ja też nie mam firmy i sporadycznie coś wystawiam raz na rok 😄