anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wypłata

markuss115
#7 Wielbiciel#

Witam,

Jak długo trwa weryfikacja danych. Dwa dni temu wysłałem dane i skan dowodu

Nasz zespół weryfikuje teraz Twoje dane
O wyniku weryfikacji i odmówieniu wypłaty środków, które otrzymaliśmy, na adres
oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

KOGIEL_T
#17 Koryfeusz#

@markuss115  czy to jest całe zdanie, czy wyrwane z kontekstu🤔, bo nijak to się nie klei 

"O wyniku weryfikacji i odmówieniu wypłaty środków, które otrzymaliśmy, na adres"

oznacz moderatorów

markuss115
#7 Wielbiciel#

Tą informację mam jak wchodzę w zakładkę Wypłaty Payu 

oznacz moderatorów

markuss115
#7 Wielbiciel#

Zrzut ekranu 2025-05-22 184410.png

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#17 Koryfeusz#

@markuss115  twojego obrazka nie widać, chyba trzeba poczekać na dziewczyny

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@markuss115 standardowo weryfikacja w PayU trwa do 3 dni roboczych, więc poproszę Cię jeszcze o cierpliwość. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

markuss115
#7 Wielbiciel#

Oki czekam 

oznacz moderatorów

tzdzisiek
#7 Wielbiciel#

Ja wypełniłem formularz weryfikacyjny do wypłat środków z Allegro Pay oraz wysłałem obustronny skan dowodu osobistego 14.05.2025. Dziś mamy 23.05.2025 a oni nadal dokonują weryfikacji. Pytam się praktycznie codziennie co z tą weryfikacją. Ciągle zbywają mnie informacją, że trwa weryfikacja i proszą o cierpliwość. Za każdym razem odpowiada inny konsultant. Sprzedałem przedmiot na Allegro i teraz nie mogę wypłacić swoich środków finansowych. Moja cierpliwość już się skończyła. Nie jestem instytucją charytatywną co funduje darmowe przedmioty.

oznacz moderatorów

markuss115
#7 Wielbiciel#

Mam to samo zastanawiam się czy nie zwrócić środków klientowi puki nie wysłałem przedmiotu i dogadać się po za allegro.

Bo tragedia 

oznacz moderatorów

tzdzisiek
#7 Wielbiciel#

No ja niestety zorientowałem się o blokadzie po wysłaniu przedmiotu, jak chciałem przelać pieniądze na swoje konto bankowe. Dziwne praktyki Allegro, to bardzo podejrzana sprawa. Zastanawiam się czy ten problem nie zgłosić do odpowiednich instytucji zewnętrznych. Z rzekomych 3 dni zrobiło się na dzień dzisiejszy 10 dni.

oznacz moderatorów

markuss115
#7 Wielbiciel#

10 dni to porażka.

Ja do poniedziałek zaczekam i odsyłam środki bo nie chcę ludziom towaru blokować.

oznacz moderatorów

tzdzisiek
#7 Wielbiciel#

Mam kilka aukcji sprzedażowych i zastanawiam się czy ich nie zakończyć bo jak znowu ktoś dokona zakupu i zapłaci przez PayU to lipa. Ani towaru ani pieniędzy.

oznacz moderatorów