Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Jak długo trwa weryfikacja danych. Dwa dni temu wysłałem dane i skan dowodu
@markuss115 czy to jest całe zdanie, czy wyrwane z kontekstu🤔, bo nijak to się nie klei
"O wyniku weryfikacji i odmówieniu wypłaty środków, które otrzymaliśmy, na adres"
Tą informację mam jak wchodzę w zakładkę Wypłaty Payu
@markuss115 twojego obrazka nie widać, chyba trzeba poczekać na dziewczyny
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@markuss115 standardowo weryfikacja w PayU trwa do 3 dni roboczych, więc poproszę Cię jeszcze o cierpliwość.
Oki czekam
Ja wypełniłem formularz weryfikacyjny do wypłat środków z Allegro Pay oraz wysłałem obustronny skan dowodu osobistego 14.05.2025. Dziś mamy 23.05.2025 a oni nadal dokonują weryfikacji. Pytam się praktycznie codziennie co z tą weryfikacją. Ciągle zbywają mnie informacją, że trwa weryfikacja i proszą o cierpliwość. Za każdym razem odpowiada inny konsultant. Sprzedałem przedmiot na Allegro i teraz nie mogę wypłacić swoich środków finansowych. Moja cierpliwość już się skończyła. Nie jestem instytucją charytatywną co funduje darmowe przedmioty.
Mam to samo zastanawiam się czy nie zwrócić środków klientowi puki nie wysłałem przedmiotu i dogadać się po za allegro.
Bo tragedia
No ja niestety zorientowałem się o blokadzie po wysłaniu przedmiotu, jak chciałem przelać pieniądze na swoje konto bankowe. Dziwne praktyki Allegro, to bardzo podejrzana sprawa. Zastanawiam się czy ten problem nie zgłosić do odpowiednich instytucji zewnętrznych. Z rzekomych 3 dni zrobiło się na dzień dzisiejszy 10 dni.
10 dni to porażka.
Ja do poniedziałek zaczekam i odsyłam środki bo nie chcę ludziom towaru blokować.
Mam kilka aukcji sprzedażowych i zastanawiam się czy ich nie zakończyć bo jak znowu ktoś dokona zakupu i zapłaci przez PayU to lipa. Ani towaru ani pieniędzy.