anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wypłaty Payu

kawu91
#7 Wielbiciel#

Witam, mam problem z weryfikacją. Zrobiłam przelew na złotówkę, dostałam już nawet zwrot, mam potwierdzenie tych transakcji, a wypłaty PayU dalej nie mam możliwości. Natomiast dostałam e-maila, że przelewy24 są aktywne, a w aplikacji mam status niedostępne. Pieniędzy tak czy siak wypłacić nie mogę bo są na PayU, no dramat. Nic z tego już nie rozumiem. Chce wypłacić po prostu swoje pieniądze, a zostaje mi to utrudnione. 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

kostas11
#21 Demiurg#

@kawu91 ile minęło, weryfikacja trwa nawet 5 dni roboczych a to że wróciło nie ma znaczenia, podałeś wymagane dane lub skan dowodu ? 

________
Κώστας
oznacz moderatorów

kawu91
#7 Wielbiciel#

Wszystko poszło jak należy, dane zostały podane. Dziwi mnie fakt, że Przelewy24 zostały już zweryfikowane, a PayU nadal nie, właśnie pomimo zwrotu na konto tej symbolicznej złotówki. 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

PayU to nie Przelewy24! : @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

kawu91
#7 Wielbiciel#

Tak wiem, że to nie jest to samo. Natomiast tak jak zaznaczyłam, że dziwi m je fakt, że zostały zweryfikowane szybciej niż PayU

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@kawu91 Czy wykonałeś dwa przelewy weryfikacyjne - osobny do PayU i osobny do Przelewy24?

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kawu91
#7 Wielbiciel#

Wykonałam jeden przelew do PayU, a następnie weryfikację danych w drugim kroku. 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@kawu91 jeśli od wysłania przelewu weryfikacyjnego do PayU minęło więcej, niż 3 dni robocze, to prześlij proszę potwierdzenie przelewu weryfikacyjnego za pomocą tego formularza

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów