Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, sprzedałem pewien przedmiot na allegro lokalnie, dostałem wczesne video z wpisania kodu blik oraz sfinalizowania go natomiast status płatności nie zmienił się z rozpoczęty na zakończony. Klient otrzymał już swój przedmiot przez niefortunny zbieg zdarzeń ale tak czy inaczej już go dostał a po mimo godziny oczekiwania status się nie zmienił. Czy to możliwe, że po mimo godziny 22:XX przelew blik szedł tak długo do allegro ?
do 5 minut powinieneś mieć środki w zakładce "Rozliczenia".
Nic nie mam, wszystko puste
☹️jakieś namiary na kupującego, jak masz to napisz że zgłaszasz na Policje.
Pytanie czy po mimo statusu "Rozpoczęty" są w stanie cokolwiek mi z tym zrobić :x
Jeżeli nic klikałeś w żaden link skierowany do jakieś płatności to środki ci nie znikną.
Prawdopodobnie jutro się dowiem czy to wszystko było oszustwem czy jednak uda mi się tego uniknąć.
Nigdy nie wysyłaj dopóki nie masz kasy na koncie AF.
A kupujący gdzie wysłał to video? na AllegroLokalnie?
Miałem z nim kontakt na FB
Zapewne zostałeś oszukany jak nie masz kasy nie wysyłasz, stara zasada jak świat.
@AkaMornix przykro mi z powodu tej sytuacji. Wysłaliśmy już do kupującego wiadomość z przypomnieniem o niedokończonej transakcji. Mam nadzieję, że ureguluje płatność. Na przyszłość, tak jak radzi @LEW433 wstrzymaj się z wysyłką przedmiotu dopóki nie zobaczysz wpłaty w tej zakładce.