Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam, dlaczego po edycji oferty pojawia mi się taki komunikat ? Podczas modyfikowania oferty wystąpiły błędy - Ustawienia podatkowe mogą być określone tylko dla Kont Firmowych
Mam to samo nie mozna wznowic zadnej oferty
przy próbie dodania oferty na koncie prywatnym
Witam , mam dokładnie ten sam problem
Witam. Jestem prywatnym sprzedawcą. Chce dzisiaj wystawić nowy przedmiot, gdzie wcześniej nie było problemów, a dzisiaj wyskakuje mi takie coś: "Wystąpił błąd - Ustawienia podatkowe mogą być określone tylko dla Kont Firmowych". O co chodzi?
To samo mam. Widzę, że to możliwy błąd systemu
Jestem osobą prywatną i nie mogę wznowić żadnej aukcji. Pojawia mi się komunikat: "Wystąpił błąd - Ustawienia podatkowe mogą być określone tylko dla Kont Firmowych" Co to znaczy??
Awaria allegro - szukają przyczyny ponoć.
Przy próbie odnowienia lub edycji mojej oferty pojawia się komunikat: „Wystąpił błąd - Ustawienia podatkowe mogą być określone tylko dla Kont Firmowych”. Dlaczego?
O co chodzi z informacją "
Ustawienia podatkowe mogą być określone tylko dla Kont Firmowych | " Próbuję wznowić zakończone aukcje i pojawia się mi właśnie ta informacja. |
nie mogę wystawiać ofert bo pojawia mi się komunikat "Wystąpił błąd - Ustawienia podatkowe mogą być określone tylko dla Kont Firmowych " - o co chodzi może mi ktoś odpowiedzieć
@jagoda698 jest problem na zwykłym allegro. Tutaj podobne zgłoszenia
Dokładnie tak i jeszcze wywala stare ogłoszenia. ktoś wie o co chodzi??
Ponoć allegro szuka powodu tego problemu. zanim znajdą to wywali mi ze 200 ofert i będę się potem bawił ze wznawianiem. brawo
Rano jeszcze wszystko dobrze działało - ostatnia oferta którą wystawiłem była o 11:59 czyli wszystko wydarzyło się w samo południe ...
Jeszcze ok 13:00 wystawiałem i było ok.
U mnie to samo.
Jestem osobą prywatną i nie mogę wznowić żadnej aukcji. Pojawia mi się komunikat: "Wystąpił błąd - Ustawienia podatkowe mogą być określone tylko dla Kont Firmowych". Czy to oznacza, że wszystkie aukcje muszę przenieść na allegrolokalnie?
Mam dokładnie też ten problem
Dziękuje za Waszą cierpliwość i przepraszamy za problemy.
Z informacji które uzyskałem, błąd nie powinien już się pojawiać,
Jeśli jednak zauważycie, że w dalszym ciągu coś się dzieje, powiadomcie nas proszę w tym wątku.