anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

kupujacy nie chce juz kupionego towaru

Client:119475075
#1 Nowicjusz#

mam taki problem zkupajacym nie chce zebym wypalal towar a zrobil opcje kup terez

oznacz moderatorów
21 ODPOWIEDZI 21

az1rael
#21 Demiurg#

Jesteś firmą czy ospbą prywatną jako sprzwdawca?

oznacz moderatorów

maati20
#7 Wielbiciel#

prywatna osoba

oznacz moderatorów

Client:35386082
#15 Entuzjasta#

A zapłacił za ten towar?

oznacz moderatorów

maati20
#7 Wielbiciel#

nie zapłaciał ale odmiawia wyyski napisal mi w email pozniej zadzwonil

oznacz moderatorów

maati20
#7 Wielbiciel#

nie zapłacił , forma płatosci była przy odbioerze

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@Client:119475075   Wypalał??  Ceramikę robisz na zamówienie?

Możesz pokazać adres lub link  do twojej oferty?

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@Client:119475075 jeśli kupujący nie chce, aby towar był wysyłany, może skontaktować się z Tobą i ustalić inne warunki zakupu. Zachęcam do rozmowy z kupującym, aby wyjaśnić sytuację.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

maati20
#7 Wielbiciel#

kupujacy nie chce wogole tego towaru , po fakcie stwirdział ze to nie pasuje to jemu

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@maati20 niech ci na piśmie napisze że nie odbierze zamówienia i nie chce towaru następnie zgłoś do allegro że sobie jaja robi i nie realizuje zawartej umowy kupna sprzedaży, możliwe że mu bana wklepią i na podstawie screenshoota że nie opłaci tego zamówienia wystąp o zwrot opłaty transakcyjnej do allegro, a na przyszłość tylko kup teraz kasa na koncie = realizacja zamówienia

oznacz moderatorów

maati20
#7 Wielbiciel#

ma wiadmosci email ze ze nie chce tego towaru i ze mam nie wysałac

oznacz moderatorów

maati20
#7 Wielbiciel#

gdzie na piac naa allegro

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Przez centrum wiadomości masz mieć ustalenia z kupującym a z allegro skontaktuj sie przez formularz kontaktowy lub tutaj klikając oznacz moderatorów

oznacz moderatorów

maati20
#7 Wielbiciel#

gdzie jest  to centrum wiadmosci  , zeby napisac to formularzu

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#17 Koryfeusz#

@az1rael ja tez bym nie chciał żeby mi ktoś wypalał towar, a Ty nie namawiaj dziewczyn do handlu takim  towarem , jak kupujący mówi, ze nie chce takie towaru😋

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@KOGIEL_T jakiego handlu? jedyne co stwierdziłem to że musi mieć na piśmie wiadomość od kupującego że ten nie chce zamówienia co najlepiej mieć ustalone przez centrum wiadomości allegro by mu zwrócili kasę za niezrealizowaną transakcję jak napisze przez formularz kontaktowy prośbę o zwrot. A czy kupujący wyłapie bana czy nie to niech allegro sprawdzi czy często tak nie realizuje umów 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@maati20 Formularz kontaktowy znajdziesz tutaj. Natomiast do Centrum wiadomości masz dostęp w zakładce Konto.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

maati20
#7 Wielbiciel#

Zrzut ekranu (1121).png

oznacz moderatorów

maati20
#7 Wielbiciel#

co raz wieksze mam problemy z kupujcym nie idzie z nim godac  , alegro nic nie robi , jeszce mnie oczernia ze to mija winna

oznacz moderatorów