Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
mam taki problem zkupajacym nie chce zebym wypalal towar a zrobil opcje kup terez
Jesteś firmą czy ospbą prywatną jako sprzwdawca?
prywatna osoba
A zapłacił za ten towar?
nie zapłaciał ale odmiawia wyyski napisal mi w email pozniej zadzwonil
nie zapłacił , forma płatosci była przy odbioerze
@Client:119475075 Wypalał?? Ceramikę robisz na zamówienie?
Możesz pokazać adres lub link do twojej oferty?
@Client:119475075 jeśli kupujący nie chce, aby towar był wysyłany, może skontaktować się z Tobą i ustalić inne warunki zakupu. Zachęcam do rozmowy z kupującym, aby wyjaśnić sytuację.
kupujacy nie chce wogole tego towaru , po fakcie stwirdział ze to nie pasuje to jemu
@maati20 niech ci na piśmie napisze że nie odbierze zamówienia i nie chce towaru następnie zgłoś do allegro że sobie jaja robi i nie realizuje zawartej umowy kupna sprzedaży, możliwe że mu bana wklepią i na podstawie screenshoota że nie opłaci tego zamówienia wystąp o zwrot opłaty transakcyjnej do allegro, a na przyszłość tylko kup teraz kasa na koncie = realizacja zamówienia
ma wiadmosci email ze ze nie chce tego towaru i ze mam nie wysałac
gdzie na piac naa allegro
Przez centrum wiadomości masz mieć ustalenia z kupującym a z allegro skontaktuj sie przez formularz kontaktowy lub tutaj klikając oznacz moderatorów
gdzie jest to centrum wiadmosci , zeby napisac to formularzu
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ dajcie instrukcje forumowiczowi
@az1rael ja tez bym nie chciał żeby mi ktoś wypalał towar, a Ty nie namawiaj dziewczyn do handlu takim towarem , jak kupujący mówi, ze nie chce takie towaru😋
@KOGIEL_T jakiego handlu? jedyne co stwierdziłem to że musi mieć na piśmie wiadomość od kupującego że ten nie chce zamówienia co najlepiej mieć ustalone przez centrum wiadomości allegro by mu zwrócili kasę za niezrealizowaną transakcję jak napisze przez formularz kontaktowy prośbę o zwrot. A czy kupujący wyłapie bana czy nie to niech allegro sprawdzi czy często tak nie realizuje umów
co raz wieksze mam problemy z kupujcym nie idzie z nim godac , alegro nic nie robi , jeszce mnie oczernia ze to mija winna