anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wystawianie ofert - różnice pomiędzy allegro, jako prywatny sprzedawca, a wystawianiem lokalnie

Wilczekstepowy
#13 Ambasador

Jeszcze nigdy nic prywatnie nie wystawiałem stąd mam parę pytań. Przede wszystkim, jakie są podstawowe różnice pomiędzy wystawianiem ofert na allegro główny, a na allegro lokalnym? 

Będę chciał sprzedać przede wszystkim parę używanych książek, więc od razu mam pytanie, czy kupienie używanej książki podlega zwrotowi? Pytam bo mam obawę, że sprzedam, ktoś sobie przeczyta, a następnie sobie odeśle.  @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Wilczekstepowy na koncie zwykłym możesz wystawiać oferty zarówno na Allegro, jak i na Lokalnie. Myślę, że na początek lepiej będzie na Lokalnie, ponieważ cały system jest uproszczony z myślą o okazjonalnych sprzedających. 
Najważniejsze różnice między Allegro, a Lokalnie wypisaliśmy w tym artykule. Jeśli będziesz miał więcej pytań, daj proszę znać.
Jako prywatny sprzedający nie musisz przyjmować zwrotów bez względu na to, czy oferty wystawiasz na Lokalnie, czy na Allegro. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów