anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wystawianie pliku cyfrowego do sprzedaży

MCMarket
#2 Obserwator

Witam.

Mam pytanie odnośnie możliwości wystawienia pliku cyfrowego do sprzedaży. A mianowicie mam stworzony plik cyfrowy w formie projektu zaproszenia okolicznościowego, byłby on w formie pliku pdf z aktywnym linkiem. Czy istnieje możliwość sprzedaży takiego pliku pdf? Dodam że to plik stworzony przeze mnie czyli są moje prawa autorskie i mam konto sprzedawcy firmowe na portalu Allegro.

Będę wdzięczny za odpowiedź.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane

@MCMarket żabyśmy mogli dokładnie sprawdzić co to jest za oferowany produkt i ustalić czy jest on zgodny z naszym regulaminem, potrzebne będzie, aby wystawić ofertę. Podaj proszę jej numer, gdy już ją wystawisz - przekażę ją do weryfikacji. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MCMarket
#2 Obserwator

Podsyłam link do ogłoszenia: https://allegro.pl/oferta/18235162885 

Jeśli chciałabym żeby automatycznie był wysyłany plik PDF to gdzie albo w którym miejscu należy to wszystko skonfigurować?

oznacz moderatorów

Sa_nova

@MCMarket dzięki! Przekazałam ofertę do weryfikacji i dam znać, gdy otrzymam odpowiedź. Wewnętrznie nie mamy takiego narzędzia, które pozwoli na automatyczne wysyłanie wiadomości do klienta - możesz w takim przypadku skorzystać z zewnętrznych narzędzi i połączyć je z kontem Allegro poprzez API. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Sa_nova

@MCMarket wracam z informacją, że oferowany produkt, narusza nasze zasady (załącznik nr 1 do Regulaminu i pkt 1.32). Proszę o zakończenie danej oferty. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MCMarket
#2 Obserwator

No cóż szkoda, w takim razie ofertę zakończę

oznacz moderatorów