anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wystawienie przedmiotu - tylko lokalnie

MAMY ROZWIĄZANIE!
krzycho_b3
#7 Wielbiciel#

Witam,

mam taki problem:

kiedy chcę wystawić nowy przedmiot na sprzedaż mogę go wystawić tylko lokalnie, nie ma żadnej innej możliwości. Za każdym razem, kiedy klikam wystaw przedmiot otrzymuję pytanie, czy chcę kontynuować jako użytkownik pod którym jestem zarejestrowany jako osoba fizyczna. Po kliknięciu kontynuuj, loguje mnie do allegro lokalnego. Nie chcę korzystać z allegro lokalnego, da się to jakoś zmienić bo nie mam żadnych opcji.

Proszę o pomoc

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
Knowhere
#21 Demiurg#

@krzycho_b3 Ależ możliwość jest, po prostu za słabo się rozglądałeś😏
Po prawej, pod boxem zawierającym m.in. przycisk "wystaw jako kup teraz" (jeśli akurat taki format sprzedaży wybrałeś) są dwie linijki tekstu małą czcionką, gdzie w drugiej masz napisane "Możesz też wystawić przez dotychczasowy formularz", co przekieruje Cię do strony https://allegro.pl/offer/ (przez którą możesz wchodzić, aby wystawić na allegro).
Bądź jednak świadom tego, że od 31 lipca allegro podnosi prowizje (w niektórych kategoriach, bagatela, nawet o 140%) oraz że na tradycyjnym allegro płacisz dodatkowo prowizję od kosztów dostawy.

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów
krzycho_b3
#7 Wielbiciel#

Rzeczywiście, widnieje taka opcja. Teraz ją widzę i myślę że tak schowana opcja możliwości wystawiania przedmiotów według dotychczasowego formularza jest pewnego rodzaju utrudnieniem, kiedyś wystarczyło jedno kliknięcie 🙂 Fajnie by było, gdyby była możliwość wyboru zanim zaloguje mnie na Allegro lokalne.

Dziękuję za informację i pozdrawiam serdecznie

oznacz moderatorów
pinsplash
#21 Demiurg#

@krzycho_b3

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów
Knowhere
#21 Demiurg#

@krzycho_b3 Nie ma za co, również pozdrawiam:)

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów
konto zamknięte
Nie dotyczy

@krzycho_b3, po co, po co, po co, ależ po co tak? Twoje ogłoszenia z AL będą widoczne też na allegro, więc czemu chcesz wystawiać po staremu? 🙂

oznacz moderatorów