Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przedmiot wystawilem dla Owsiaka na Allegro 32 WOŚP.
Udalo mi sie sprzedac.Otrzymalem adres wysylki itd.
JAK ma ja wyslac.... isc na poczte? Na **piiip** dostaje kody do otwarcie skrytki.
Jesli ten ktos juz zaplacil za przedmiot to czy musze placic.
NO i na Poczcie czy w Paczkomacie ? Ale jak otworzyc Paczkomat? Pytam bo mam wiele produktow wystawionych i nie chcialbym powtarzac pytania.Z gory dziekuje za pomoc !!!!
@Client:101194319 Wszystko zależy od tego, jakie metody dostawy udostępniłeś. Widzę, że kupujący wybrał metodę Allegro Paczkomaty InPost. Etykietę wygenerujesz z Managera Przesyłek InPost po wykonaniu integracji z kontem Allegro. Instrukcję znajdziesz tutaj. Pamiętaj, by wyłączyć blokadę wyskakujących okienek w ustawieniach przeglądarki. Bez tego nie dokończysz integracji.
Bardzo dziekuje za pomoc ale nie mam drukarki !! Przez **piiip** zawsze dostawalem numer kodu.Tu mam problem niestety...
@Client:101194319 No masz, etykietę możesz wydrukować u kogoś.
ROK temu jakos tez bralem udzial w tej akcji i nigdy nic nie musialem drukowac.Moze mam isc na poczte...i za zaliczeniem wyslac.Pisze o tym ale musze wspomniec ze dajac przedmioty na aukcje nie mozna bylo nic wpisac jak jedynie Paczkomaty InPost ???
@Client:101194319 Możesz dodać metody dostawy na własną rękę - w zakładce ustawienia dostawy masz bardzo wiele opcji. Jeśli udostępnisz metodę Paczkomaty InPost (bez przedrostka) możesz takie przesyłki nadać sobie za pomocą kodu. Po prostu etykietę generujesz na własną rękę na stronie InPost. i wybierasz opcję bez drukowania etykiety.
Poprzed chat nie otrzymalem rozwiazania mojego problemu ale.....zamowilem rozmowe telefoniczna i dzieki uprzejmosci rozmowczyni UDALO SIE !!!!! rozwiazac problem.Paczki pewnie sa juz u odbiorcow. Dziekuje i pozdrawiam Jerzy