Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy jeżeli w cenniku zaznaczam, że chcę korzystać z wysyłek Allegro (InPost, Pocztex, UPS) i wysyłam poprzez "wysyłam z Allegro" to muszę dodatkowo zawierać umowy z przewoźnikami?
@zumababy Na pewno musisz cośkolwiek poczytać zanim się do tego zabierzesz 😊
np tutaj :
Dokładnie o to mi chodziło, serdecznie dziękuję ! 🙂
Jeszcze niedawno mogłem zapisać kilka paczek DPD do wysłania później i w prosty sposób znalęźć te przesyłki i zamówic kuriera, teraz niestety tej opcji nie widzę i każdorazowo muszę drukować etykietę i protokół. Proszę o info gdzie teraz jest opcja zamówienia kuriera dla wielu przesyłek.
@MetalEarthPolska Nie ma jeszcze takiej opcji, ale planujemy ją wprowadzić w przyszłości.
Teraz możesz wybrać kilka zamówień z listy (maksymalnie 20) i nadać je jednocześnie, wówczas wydrukujesz wszystkie etykiety na raz i jeden wspólny protokół.
To mam jeszcze pytanie odnośnie zmian jakie wejdą w maju i bedzie naliczana opłata za podjazd kuriera jeśli bedzie 3 lub mniej przesyłek, czy jeśli wygeneruję 4 pojedyncze podjazdy a może tak się zdażyć bo zamówienia będą wpływać w różnych terminach i żeby kurier przyjechał w bieżącym dniu trzeba się wyrobić max do 11:30 to za każdą wygenerowaną przesyłkę będzie doliczana opłata za podjazd?
@MetalEarthPolska Niestety tak. Natomiast dostałam potwierdzenie, że opcja zapisania kilku paczek do wysłania później zostanie wprowadzona najszybciej jak to będzie możliwe.
@zumababy poczytaj link powyżej bo niektóre da się a na niektóre trzeba mieć umowy ( do pobraniówek ) jest tam bez umowy jak opłacą z góry klienci poczta dpd i ups resztę musisz mieć umowy 😞