Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam . mam produkt wystawiony na cenę 77 zł natomiast w zamówieniu od klienta cena jest 46,56. numer oferty 15477517491 i nie bardzo wiem o co chodzi. weryfikowałam czy czasami nie mam 2 razy wystawionego tego samego produkty ale w innej cenie. Proszę o zweryfikowanie o co może chodzić @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@majekz30 może walnąłeś się przy edycji grupowej ...bardzo latwo strzelić byka , trzeba uweażać .
@majekz30 używasz jakiego programu do obsługi allegro?
@majekz30 ofertę masz za 46,56 zł, sprawdź bo wiele ofert ma obniżki, pewnie uczestniczysz w jakieś promocji allegro ala obniżka 😞
Czasem przez ten katalog dochodzi do pomyłek, masz wyjście -wysłać i zapomnieć, zwrócić kasę i możliwy negatyw.
zgodnie z tym mam produkt za 77, ale jak wchodzę faktycznie jest za te niecałe 47
Połączyło? obrazka nie widzimy.
teraz widać może pod moim pytaniem?
Nie widać, musi moderacja Ci zatwierdzić!
nic najprawdopodobniej będę robić zwrotkę do klienta na kilka złotych jeszcze bym machnęła ręką, ale tutaj jest jednak za duża kwota
Nie uczestniczysz w "Allegro ceny" ? Chociaż tak dużej obniżki (procentowo) nie dają. To musi być błąd systemu.
Na porównywarce jest od 52,90. Po przekierowaniu na Allegro sortuje od najniższej i po 2 sponsorowanych jest 60.90 z gwarancją ceny, a następnie 52,90 po czym 60,99. Dziwna ta matematyka się zrobiła, myślę, że Banach nawet miałby z nią problem 😉
Zwróciłam kasę i wycofałam ofertę i tyle. Najwyżej będzie negatyw
@majekz30 w imieniu Oli, wracam z informacjami na temat tej ceny.
Oferta została zgłoszona do oznaczenia "Okazja", z ceną 46.56 PLN. Możesz to sprawdzić w zakładce Kampanie i programy.
Innym częstym powodem, dla którego cena w ofercie może być inna, to to, że konto sprzedającego jest zgłoszone konto do Allegro Ceny i jakaś oferta zakwalifikowała się do udziału w obniżce. W takiej sytuacji o rozpoczęciu i zakończeniu obniżki ceny w ofercie dajemy znać e-mailowo. Wyświetlamy też komunikat w zakładce Moje oferty oraz w API.