anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zła marka produktu

991221
#9 Pomysłodawca#

Proszę o interwencję. Produkt o kodzie ean: 4260473652908 jest oznaczony błędną marką. 

Obecnie produkt jest pod marką Brit, a powinien być pod marką inna(Azanki). Próbowałem zgłosić ten błąd, ale przy próbie wybrania innej marki ta się nie wyświetla. Przez to nie mogę połączyć oferty z innymi produktami z tej marki.

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_  

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @991221. Przekazałam Twoją sugestię do zespołu odpowiedzialnego za zmiany w Katalogu. Wrócę do Ciebie z odpowiedzią, gdy tylko ją otrzymam. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

991221
#9 Pomysłodawca#

Dziękuję, czekam na odpowiedź. 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@991221 otrzymaliśmy odpowiedź, że wartość "Azanki" w parametrze Marka była wpisana do 15 maja, ale doszło do zmiany w produkcie.

Faktycznie wartości takiej nie ma obecnie w słowniku dla tego parametru. Dodatkowo EAN 4260473652908 jest nieaktywny w GS1 zatem nie mamy żadnego potwierdzenia na zasadność tej marki dla tego kodu EAN (produktu).

W celu dodania Marki proszę skorzystaj z opcji dostępnej na stronie. W taki sposób teraz przyjmujemy zgłoszenia tego typu.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

991221
#9 Pomysłodawca#

To jak to w końcu jest? Część produktów tej marki jest w katalogu jako Azanki, a część jako Brit. Brit nie jest producentem tego produktu tylko firma Azan. 

oznacz moderatorów