Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o interwencję. Produkt o kodzie ean: 4260473652908 jest oznaczony błędną marką.
Obecnie produkt jest pod marką Brit, a powinien być pod marką inna(Azanki). Próbowałem zgłosić ten błąd, ale przy próbie wybrania innej marki ta się nie wyświetla. Przez to nie mogę połączyć oferty z innymi produktami z tej marki.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Cześć, @991221. Przekazałam Twoją sugestię do zespołu odpowiedzialnego za zmiany w Katalogu. Wrócę do Ciebie z odpowiedzią, gdy tylko ją otrzymam.
Dziękuję, czekam na odpowiedź.
@991221 otrzymaliśmy odpowiedź, że wartość "Azanki" w parametrze Marka była wpisana do 15 maja, ale doszło do zmiany w produkcie.
Faktycznie wartości takiej nie ma obecnie w słowniku dla tego parametru. Dodatkowo EAN 4260473652908 jest nieaktywny w GS1 zatem nie mamy żadnego potwierdzenia na zasadność tej marki dla tego kodu EAN (produktu).
W celu dodania Marki proszę skorzystaj z opcji dostępnej na stronie. W taki sposób teraz przyjmujemy zgłoszenia tego typu.
To jak to w końcu jest? Część produktów tej marki jest w katalogu jako Azanki, a część jako Brit. Brit nie jest producentem tego produktu tylko firma Azan.