Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
ZA CO MAM WAM ZAPŁACIĆ JAK U WAS NIC NIE SRZEDAJE I NIC NIE KUPUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@andimach a jakieś szczegółu, kto i jak wymaga od Ciebie zapłaty ?
Ale konto masz ? więc jednak coś mogłeś wystawić ?
ALLEGRO CHCE WYŁUDZIĆ ODE MNIE JAKIEŚ PIENIĄDZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@andimach a co masz tu https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/rachunki/rozliczenia-z-allegro
@andimach Czy jesteś pewien że to Allegro? Sprawdziłeś adres skąd przyszła taka informacja?
Podejrzewam że chyba się mylisz, ale skoro jesteś pewien. to jaką karę chciałbyś ponieść za te wrzaski jeśli to nie Allegro chce wyłudzić?
br.wujek... to juz nieaktualne... zmień patrzałki i doczytaj do konca...
@andimach na jaką kwotę Allegro naliczyło tę pomyłkę?
NIE NIE WYSTAWIAŁEM !
Kiedyś Allegro pobierało opłaty za wymianę monet, może to pozostałości po tych operacjach. Sprawdź ile tego jest: https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/rachunki/rozliczenia-z-allegro
@serwis-texas dziękuję Ci bardzo 🙂
No i na głupka wyszedłem 🙂
o kurczę, więc niewinny / ale wyobrżmy sobie sytuację - wchodzę na swoje konto rozliczenia z allegro a tam np. bieżące saldo..... np. 298.600 pln - też bym użyła WIELKICH LITER jeśli nie zawał, skurcz jelit czy inny wylew by mnie powalił...
Jakby powalił to już ta kwota nie ma dla ciebie znaczenia.😇
@katarzynab1712 nie pierwsze co to byś od razu jak stoisz do banku poleciała wyplacić i potem w croxach z walizka wio samolotem do ameryki południowej
ludu azraela! alesz to debet byłby przecie, czyli minus, czyli dług, czyli w 6upe jeża jego czarną
@katarzynab1712 byla taka sytuacja malzenstwo ze szwecji chcialo 10tys koron kredytu a bank im wplacil 10mln koron no i do tej pory nikt ich nie widzial
det är inte vi, inte jag och inte min man
Wchodzisz w konto (prawym górnym rogu) i wchodzisz w Rozliczenia z Allegro i tam widać, za co allegro obciążyło Cię jakąś kwotą.
ALE ŁON NIE KUPOWAŁ, NIE PRZEDAWAŁ, NIE WYSTAWIAŁ, ŁON NIE WINIEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!