Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, moje konto firmowe zostało zablokowane. Prawdopodobnie spowodował to zakup u mnie od któregoś z moich członków rodziny, przez co konta zostały uznane za powiązane. Korzystam ze zwolnienia z kasy fiskalnej, płatności za wszystkie transakcje muszą się odbywać drogą elektroniczną, więc najłatwiej było im kupić bezpośrednio przez allegro, żeby wszystko było legalnie. Napisałem wiadomość z prośbą o kontakt, ale nikt się nie odzywa. Jaki jest czas oczekiwania na taką odpowiedź?
@BRILANTO mogli Ci zrobić przelew 😄 to nie jest żadne tłumaczenie, znasz regulamin i go złamałeś 😞 Czekaj czasem po 3 dniach odpisują, jeśli to któreś złamanie regulaminu to nie licz na szybki odblokowanie 😞
To moje pierwsze wykroczenie odkąd korzystam z Allegro. Czy jest szansa odzyskać konto?
@BRILANTO Dział Bezpieczeństwa o tym zdecyduje, dlatego poczekaj proszę na odpowiedź. 🙂
@BRILANTO Cześć. 🙂 Dobrze, że piszesz. W tym przypadku problemem są nie tylko zakupy z kont powiązanych, ale rozpoczynane z nich dyskusje i wystawianie ocen. Nie jest to pierwszorazowa sytuacja, dlatego musimy wyjaśnić tę sprawę. Dział Bezpieczeństwa zapozna się z wiadomością od Ciebie. Odpowiedzi są udzielane zgodnie z kolejnością zgłoszeń, dlatego proszę Cię o chwilę cierpliwości. Mam również prośbę, żebyś nie dublował zgłoszeń, ponieważ tylko wydłuży to czas oczekiwania na odpowiedź.
Co mogę zrobić, żeby jakoś to wyjaśnić? Nigdy wcześniej nie miałem problemów z regulaminem, a Allegro jest obecnie dla mnie głównym źródłem utrzymania.
Trzeba uważać na takie rzeczy, a nikt tu Ci nie odblokuje tylko dzial bezpieczeństwa, musisz z nimi wyjaśnić.