anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

zablokowane konto

Oliwia8102
#7 Wielbiciel#

ktoś jest w stanie pomóc na tym allegro zablokowali mi konto 2 dni temu do czasu wyjasnienia dyskusji ta zostala wyjasniona na drugi dzień a allegro zamiast odblokować konto napisało mi żebym potwierdzila dane wyslala zdjecie dowodu i częsci ktore sprzedaje czy to jest normalne tym bardziej jak komentarze mam same pozytywne a teraz poprosili mnie zebym wyslala im nr sprawy w formularzu zrobilam to 3 krotnie i cisza moze jakis moderator kierownik lub inny pracownik jest w stanie mi pomóc bo do tej pory zero jakiejkolwiek pomocy a sprzedaż mi stoi i nikt mi za to nie odda.... dodam że konto posiadam od pół roku

oznacz moderatorów
16 ODPOWIEDZI 16

LEW433
#21 Demiurg#

@Oliwia8102 Jest to normalne takie zdjęcia, wiele tu było o tym wątków, nie zrobisz tego o co proszą, nie odblokują konta.

oznacz moderatorów

Oliwia8102
#7 Wielbiciel#

ale właśnie chodzi o to że zrobiłam wysłalam im zdjecie dowodu części które sprzedaje i leżą ułożone a oni nagle o werfikacje gdzie dostalem maila przy aktywacji sprzedaży że wszystko przeszlam pozytywnie... na meile mi nie odpisują zero kontaktu 😕

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Może któryś z moderatorów coś powie @_HolaOla_ @mr_oma  @la_nika @nat_not 

oznacz moderatorów

Oliwia8102
#7 Wielbiciel#

bardzo bym prosiła o sprawdzenie mojej sprawy któregoś z moderatorów

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Oliwia8102 a kiedy wysłałaś ? bo mają więcej takich jak Ty i to może trwać 24 - 48 godzin 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Oliwia8102
#7 Wielbiciel#

pisze do nich od wczoraj rana a dzisiaj o godzinie 12 w południe ostanie zdjęcia o ktore prosili zostały wysłane i do teraz zero kontaktu 😕

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Oliwia8102 skoro żądają zdjęć towaru to kupujący musiał zgłosić jakiś problem bo tak bez powodu nie blokują, wyślij i czekaj, nie pisz nowych wiadomości bo trafiają do innego pracownika i se wydłużasz czas odblokowania 😞 Prowadź jedną korespondencję będzie szybciej 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

widocznie były jakieś problemy z realizacją zamówień chyba były bo jest dyskusja allegro nie blokuje kont bez powodu jeśli nie wyślesz tych zdjęć niczego ci nie odblokują musisz spełnić wszystkie wymagania wielu innych sprzedawców nie ma takich problemów niczego im nie blokują więc musisz się postarać i załatwiać z kupującymi sprawy tak aby byli zadowoleni inaczej długo na Allegro sprzedawała nie będziesz i pisanie na forum nie pomoże

oznacz moderatorów

Oliwia8102
#7 Wielbiciel#

chodzi o to że kobieta z która miałam dyskusje sama pisala do allegro że prosi o odblokowanie mi konta bo sprawa załatwiona a oni dalej swoje... dodam że komentarze mam same pozytywne i spełniłam wszystkie wymogi allegro i wszystkie zdjecia wyslalam o ktore prosili. a od rana cisza

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

Od rana?? To spokojnie poczekaj, to może potrwać kilka dni. Jeśli wszystko jest w porządku, konto Ci odblokują.

oznacz moderatorów

Oliwia8102
#7 Wielbiciel#

rozumiem tylko troche mnie to dobija że moja sprzedaż teraz stoi i nawet jak odblokują (choć nie wiem kiedy ktos sie za to wezmie) to pewnie będe musiała zaplacic po raz drugi prowizję za wznowienie aukcji

oznacz moderatorów

maxr01
#17 Koryfeusz#

Oliwia8102 - Napisz jeszcze na czacie z Allegro.

Wg mnie tam najszybciej załatwia się sprawy.

Przynajmniej masz natychmiastowy kontakt

--------------------------------------------------------------------------------
Rozumiem, że są ludzie, którzy za 20 gr. będą gnać pchłę przez 20km, lecz nie potrafię ich zrozumieć.
oznacz moderatorów

Oliwia8102
#7 Wielbiciel#

czat oczywiscie aktualnie nie dostepny 😞

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Tak tylko do 22.00 jutro od rana chyba od 9.00

oznacz moderatorów

Oliwia8102
#7 Wielbiciel#

dzieki jutro będę próbowala sie do nich dobić 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Oliwia8102 Przede wszystkim bardzo proszę o cierpliwość. Rozumiem, że zależy Ci na czasie, ale na wszystkie wiadomości odpowiadamy w kolejności ich napływania. Kolejne i nowe maile w tej samej sprawie nie przyspieszą jej rozwiązania, szczególnie jeśli pochodzą z innego adresu mailowego. Dlatego poczekaj proszę spokojnie na odpowiedź, a jeśli będziesz miała pytania zaloguj się proszę na konto, którego dotyczy blokada i dopiero wówczas napisz do nas przez formularz

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów