Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W czwartek rozmawiałam z konsultantem Allegro bo nie mialam możliwośći zrobienia zwrotu pieniędzy kupującemu, (nie było takiego buttona), zostalam poinformowana, że to wina kupującego i jeśli on coś kliknie to u mnie pojawi się taka opcja.
Dzień później zablokowano mi konto i całą sprzedaż z powodu...nie zwrócenia kupującemu środków.
Wspomę że środki są i jest to przecież widoczne w rozliczeniach Allegro.
Od piątku nie ma kontaktu z Allegro dział, który ponć zajmuje się odblokowywaniem kont (nikt jednak nie potrafi udzielić informacji w jakich godzinach pracuje i kontak jedynie mailowy) odpowiedział dziś o godzinie 00:35 w nocy żeby im przesłać dokumnety, zrobiłam to o 8 rano od tamtej pory żadnej informacji, konto nadal zablkowowane.
Od rana zamówiłam dwie rozmowy na 9:45 i 13:00 potwierdzone przez Allegro smsem, nikt nie zadzwonił do teraz.
Obsługa klienta jest skandaliczna, właścienie jest to jej brak, chciałabym się diwiedzieć jak mam w takim razie odzyskać swoje konto? Może tu ktoś odpowie.
@klocki_BMW_VOLVO cierpliwie czekać klika dni, tygodni.
dziękuję za odpowiedź, załamka, sprzedaż stoi, kasa leci a tam ktoś sobie w nocy czasem odpowie na mail przecież to niepoważne 😮
Odblokowanie konta tylko DBT (dział bezpieczeństwa transakcji), czyli to e-mail. Oni odpisują nie raz po tygodniu. Tu trzeba czekać.
Jestem w szoku, że tak wygląda dział pomocy tak dużej firmy, mi za brak sprzedaży już od 4dni nikt pieniedzy nie zwroci 😞
No może ty jesteś w szoku ale Allegro nie prowadzi pomocy. Działa to tak że to Ty powinnaś się cieszyć ze możesz tu sprzedawać a nie że oni się cieszą że chcesz im płacić rachunki. Jak nie Ty, to przyjdzie ktoś inny. Zamówiłaś dwie rozmowy i co i takie coś brązowe 🙂 Realia!