anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zakończona aukcja WOŚP, zero informacji

Client:54604730
#7 Wielbiciel#

Wystawiłem przedmiot na aukcję WOŚP. Nie widzę tej aukcji nigdzie na moim koncie. Aukcja się zakończyła i nie dostałem absolutnie żadnej informacji o tym. Gdybym nie miał linka do niej to nawet nie wiedziałbym jak ją znaleźć. Pomoc allegro nie odpisuje. 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

O tym że się zakończyła powinno być widać w zakładce zakończone . Jeśli ktoś ją wygrał to powinno być powiadomienie meilowe od allegro . Sam miałem wystawionych kilkaset pozycji i wydaje mi się że takich problemów nie miałem.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:54604730 znajdziesz informację o tym zamówieniu tutaj. 
Powinieneś wysłać tę przesyłkę do kupującego oraz poinformować go o opóźnieniu. 
Wybrana metoda dostawy to Allegro Paczkomaty InPost, możesz powiązać konto Allegro z Managerem InPost, otrzymamy wtedy informacje o statusie przesyłki. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Client:54604730
#7 Wielbiciel#

Chyba nie widzę odpowiedniego linka. Bo nie wiem co to znaczy "tutaj" 😕

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Client:54604730 po sprzedaży dostajesz email. Sprzedane przedmioty masz w tej zakładce. Jeżeli coś sprzedajesz lub sprzedawałeś proponuje systematycznie zaglądać do allegro lub chociaż na e-mail przez okres najbliższych 2 lat. Może być tak, że klient może zgłosić problem z zakupionym przedmiotem i nie zareagowanie na czas może być kosztowne 

oznacz moderatorów