anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zakup abonamentu na jednym koncie

sklep-dokwadratu
#7 Wielbiciel#

Kupiłem abonament profesjonalny na jednym koncie, a allegro liczy mnie z osobna 199zl za jedno konto i 199 za drugie, dlaczego? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

milka1234567890
#18 Luminarz#

A  kasują za dwa a jest tylko na jednym?

oznacz moderatorów

sklep-dokwadratu
#7 Wielbiciel#

Tu i tu jest.

oznacz moderatorów

milka1234567890
#18 Luminarz#

To wyłącz jak nie chcesz.

oznacz moderatorów

sklep-dokwadratu
#7 Wielbiciel#

Potrzebuje abonamentu na jednym koncie. Jak wyłączam na jednym wyłącza się na obydwu.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@sklep-dokwadratu na którym koncie abonament ma zostać, na tym z którego tutaj piszesz czy na drugim koncie?

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

sklep-dokwadratu
#7 Wielbiciel#

Na drugim ma zostać. Ale nie odpowiedziałaś mi na pytanie.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@sklep-dokwadratu skonsultuję z zespołem tę sytuację i wrócę do Ciebie z odpowiedzią. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@sklep-dokwadratu już zdobyłam wszystkie informacje, tak więc na koncie, z którego tutaj piszesz zleciłeś anulowanie abonamentu, które zostało wykonane 28.01.2023. Następnie 10.02.2023 aktywowałeś abonament podstawowy, który potem 19.04.2023 zmieniłeś na profesjonalny i od tego czasu nie wykonywałeś innych operacji (abonament był jedynie przedłużany).

Natomiast na Twoim drugim koncie aktywowałeś abonament 22.01.2023 w wersji profesjonalnej, a następnie zleciłeś jego zmianę na podstawowy 04.05.2023 (zmiana dokonała się 22.05.2023). Potem 14.06.2023 ponownie zmieniłeś z podstawowego na profesjonalny.

Historie abonamentów na obu kontach są różne i nie mają ze sobą żadnych korelacji, więc nie  jest tak jak sugerujesz, że jeśli wyłączasz go na jednym to wyłącza się na obu. Jeśli zrezygnujesz z niego na jednym koncie, to na drugim pozostanie aktywny. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów