Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
Proszę o anulowanie transakcji sprzedaży i obciążenia mojego konta, wystawionej przeze mnie konsoli PS5. Klient nie odebrał towaru i nie ma z nim kontaktu. Proszę również o blokadę konta klienta. Poniżej screen z danymi klienta:
@Client:117862569 W sprawie zwrotu naliczonych opłat napisz proszę przez ten formularz. Do konta klienta uzyskała dostęp nieuprawniona osoba i to ona dokonała zakupu. Sprawa została wyjaśniona, dlatego w tej chwili konto nie będzie zablokowane.
@nat_not u mnie na koncie kolejny już raz dochodzi do zakupu z fikcyjnego konta.
Ja sobie radzić i w jakiej kolejności ?
Numer telefonu fałszywy. Kupujący nie odpisuje na wiadomości komunikatorem Allegro.
Prowizja 103,69 zł
Każdy taki dowcip kosztuje, więc poproszę krok po kroku instrukcję, jak sobie radzić ?
Client:123140249 nr oferty 13040816882
PŁATNOŚĆ PRZY ODBIORZE
@brakestop ustawiasz kup teraz o wysyłkę przewoźnikiem jak ktoś chce odebrać na miejscu to po opłaceniu kup teraz umawiasz sie na odbiór kupujący podpisuje pokwitowanie że towar odebral osobiście i zwrociles mu do ręki koszt nadania w kwocie x
Ja mam tylko opcje KUP TERAZ. Tu nie wybrano opcji odbiór osobisty, a wysyłka za pobraniem UPS do Karpacza. Imię nazwisko Ukraińskie i numer telefonu Ukraiński - nieistniejący. Prawdopodobnie wymyślony. Oczywiście adres dostawy to pokój w luksusowych Apartamentach w Karpaczu. Zestaw ciężkich elementów tylnego napędu auta dostawczego 3.5tony 😉