anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zakup

Client:109371372
#7 Wielbiciel#

Pierwszy raz cos sprzedaje mam komunikat (zarzadzaj ogłoszeniem) jak wygląda proces transakcji gdy ktos cos kupk???

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:109371372 Czy możesz doprecyzować, co konkretnie Cię interesuje? Widzę, że wystawiasz przedmioty na Allegro Lokalnie. Kupujący opłaca zamówienie za pośrednictwem strony Allegro, a Twoje środki trafiają na saldo PayU lub Przelewy24. Aby wypłacić środki, musisz aktywować odpowiednie konto do wypłat. Zrobisz to tutaj. Zachęcam Cię do zapoznania się z artykułem na ten temat. Bardzo ważną kwestią jest przeprowadzenie weryfikacji konta bankowego o tych samych danych, co właściciel konta Allegro. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Client:109371372
#7 Wielbiciel#

W przelewy24 caly czas mam do weryfikacji. W danych do wyplat widnieje moj nr konta i moj adres.

Jak przejść tą weryfikację w przelewach żeby to było aktywne?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:109371372 Aktywuj wypłaty jak najszybciej bo często są z tym problemy w szczególności jak dane kota allegro i konta bankowego są nie te same>nie aktywujesz wypłat. A towar wysyłasz kupującemu tylko po tym jak środki są tu:https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji?dateFrom=2023-07-09&dateTo=2023-...  nie wcześniej.

oznacz moderatorów